bugün
- sözlük kızlarının kekleri12
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez6
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği4
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak7
- manifest grubu vs tarkan14
- kadınların kültürel muhabbetlere girmemesi4
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti6
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- bik bik'in mutfağına konuk olmak9
- a haber2
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi3
- opera tarayıcıya reklamsız vpnli gizli sörf yapmak2
- peugeot 6044
- yeni parti47
- sucukçu birader2
- kızlar2
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü3
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması6
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri3
- huzur2
- hikayeyi devam ettir54
- camlar açık çıplak yatmak5
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- gebze fm2
- dünyanın en komik şeyi2
- tüm fake hesapların öbür sözlükten gelmiş olması3
- trump başkanlığı dahada zenginleşmek için mi2
- düşün ki o bunu okuyor9
- kürt arkadaşa verilebilecek hediyeler3
- kedilerin artık fare yakalamaması6
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- reklam botları2
- sinem dedetaş6
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- uykuya doyamamak3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- patron şirketi2
- kemal kılıçdaroğlu16
- seni onaracağım diyen kadın4
- pepsi2
- manyak olmaya karar verdim5
- berkant gültekin'in gürsel tekin'e verdiği ayar5
- diamond bosphorus22
- nickten isim tahmini yapmak72
- tai lung27
- hamal dizisi2
- 29 temmuz 20262
- cemil tugay3
Geçen bir arkadaşımı ziyaret etmek için Sıhhiyeden Kahramankazan otobüsüne bindim. Arkadaşım en arkaya geçmemi yoksa boomerların laf yaptığını bir buçuk saat ayakta gelmem gerekeceğini söyledi. Tam arkaya kurulup takılırken 45-50 yaşlarında bir boomer gelip karısıyla arkaya oturmak istediğini benim öne geçmemi rica etti. Okey dedim öne geçtim. Yola çıktıktan bir 30 dakika sonra 2 çocuklu bir kadın bindi. Ulan yer versem mi vermesem mi düşünürken öndeki dallamalardan da hareket alamayınca biraz gideyim de yer veririm diye düşündüm. Sonra arkamdan boomer pezevengin koskoca adam yer vermedi muhabbetleri felan kulağıma çalındı. Ulan hem sana yer verdik hem de tepemize çıktın diye düşünüp bayağı bir sinirlendim. Sonra hain planımı devreye soktum. 15 dakika daha gitmiştik ki kalkıp bu kadına yer verdim buyur otur abla dedim. Sonra 2 çocuğu olan bir kadın daha bindi ve ayakta beklemeye başladı. Planımı kurmuş arkadaki boomer’a hayatının dersini vermek için ant içmiştim. 15 dakika daha gittik ve o arada beklediğim fırsat doğdu. Otobüs ani bir fren yaptı ve iki çocuk ile kadın savruldu. Arkama dönüp bir anda öfkeyle çıkıştım az önceki boomer’a. Ulan şerefsiz kadına yer versene görmüyor musun çocuklar düşecek dedim. Adam önce kıpkırmızı oldu. Az önce yer verdiğim kadın kendini suçlu hissedip ayaktaki kadına yer verince benim pastaya çilek dikilmiş oldu. Ablayı zorla yerine geri oturtup yine arkadaki boomer’a çıkıştım. Beyefendi Sıhhiyeden beri götünün keyfine bakıyor siz oturun dedim. Adam iyice kızarıp bozardı ama bir kez gazımı almıştım arka arkaya lafları saydırıp boomer’ı yerin dibine soktuktan herkesin ayıplayan bakışları arasında kıs kıs gülerek önüme döndüm.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar