bugün

netflix gloria

görsel

Netflix'in Portekiz yapımı ilk dizisi Glória 5 Kasım'da başlıyor.

Glória, Özgür Avrupa Radyosu'nun yayın aktarma ofisi olan RARET'e odaklanan tarihî bir casus gerilimi. 1960'larda Portekiz'de geçen dizi, Ribatejo'daki küçük bir köy olan Glória'nın Amerikan ve Sovyet kuvvetlerinin Avrupa'nın kontrolünü ele geçirmek için tehlikeli sabotaj manevralarıyla savaştığı, beklenmedik bir Soğuk Savaş üssü hâline gelmesini anlatıyor. Hikâyenin merkezinde ise Portekiz Faşist Rejimi ile bağlantıları olan bir aileden gelen genç adam João Vidal yer alıyor. 

Sömürge Savaşları sırasında politikayla ilgilenmeye başladıktan sonra KGB saflarına katılan João, kendini casusluk oyununun karmaşık ağlarının içinde bulur ve sonunda hangi tarafta olursa olsun dünyanın, özellikle de casusluk dünyasının asla siyah ve beyazdan ibaret olmadığını anlar.

Dizinin sezonu 10 bölüm sürecek. Stephanie Vogt (Entourage, Strike Back) başrolü üstlendi. Kadroda Miguel Nunes, Carolina Amaral, Victoria Guerra, Afonso Pimentel, Adriano Luz, Joana Ribeiro, Marcello Urgeghe, Sandra Faleiro, Carloto Cotta, Maria João Pinho, Inês Castel-Branco, Rafael Morais ve Leonor Silveira da bulunuyor.

http://www.ranini.tv/habe...-glria-5-kasimda-basliyor

Fragman》 https://youtu.be/LR2Iq2VaZpM