bugün
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- mutsuzluğun en büyük nedeni15
- fil8
- insan kaynakları4
- kaplan7
- timsah5
- sssilvermist22
- kartal6
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı2
- sansürsüz tarih2
- zebra4
- ben geldim naneler13
- iş bulamamak4
- aslan8
- atatürk düşmanı it sürüsü2
- aldığınız en ilginç iltifat3
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- anın görüntüsü18
- deccal'in sozluge gelmesi10
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- nickten isim tahmini yapmak25
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- yazarların almak istediği hediyeler4
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek3
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- ben senin yerinde olsam5
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- yorgun mermi13
- sözlükteki kavganın amacı5
- arap gel oğlum5
- yarası olan gocudur5
- bir ay çaylak olmak4
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- yeni parti46
- temmuz6
- zorunlu eğitim2
- gece denize girmek12
- suca suruklenen cocuk7
- türkiye den ispanya'ya yangın uçağı desteği3
Çocukların ve kadınların taciz, tecavüz edildiği, şiddet gördüğü bilakis Türkiye de yaşayan her 10 kadının 3'nün hayatı boyunca en az 1 kere taciz edildiği, din kisvesi altında paraların aklandığı, dinin siyasette kullanıldığı, adamcılığın ve kafanızı çevirdiğiniz her yerde yolsuzluğun gırla olduğu ve üstelik her sorun da ve fikir ayrılığında maymun gibi kavga edildiği, uga buga denildiği bir toplumda eşcinseller mi bozuyormuş -yozlaşmış ve çürümüş olan '' toplum ahlakını? ''. Komik.
Kimin kimi sevdiği mi bozmuş gerçekten?
Ahlakı bozan şey sizin gibilerin '' aptal olduğu gerçeği '' ve bundan kaynaklı nefret ve kin dolu olmanızdır.
Eşcinseller, heteroseksüellere yolda '' hüüüüğ siz heterosunuz '' deyip de saldırmaz.
Ama sürekli tersini görüyoruz, haberlerde izliyoruz. Maalesef ki cinayetlere kadar varıyor.
Toplum ahlakını ayrımcılık ve şiddet bozar. Ben bunu hiç eşcinsel bireylerden görmedim..
Bu fizyolojik ve duygusal bir olay.
Bir insanın heteroseksüel olması ne kadar olası ve normal ise '' x '' bir yönelimde olması da o kadar normal.
Sizin hetero olmanız ne kadar sapkınsa '' x '' bir yönelim de o kadar sapkın.
Hastalıklı fantezi dünyanızda, bastırılmış cinselliğinizin patlattığı hormonlardan dolayı düşündüğünüz gibi tek olay seks değil..
Üstüne basarak SEVGi diyorum o yüzden.
Kimin kimi sevdiği sizi ne ilgilendirir? Siz kimsiniz ki insanların hayatına müdahale edip, birde insanların hayatında söz hakkınız olduğunu iddia ediyorsunuz? Onları örseliyorsunuz da yanlış olduğu, kötü olduğunu iddia ediyorsunuz?
Bilir kişi falan değilsiniz. O yüzden
Muzunuzu yanınıza alın, at gözlüğünüzü güzelce takın ve kendi özgürlük çemberinizde kusun kininizi de, eşcinsel olmadığınızı kanıtlamaya çalışın kendinize, gizli eşcinseller sizi..
Sevgi sevgidir, yönelim gözetmez. Ahlakınız batsın..
Kimin kimi sevdiği mi bozmuş gerçekten?
Ahlakı bozan şey sizin gibilerin '' aptal olduğu gerçeği '' ve bundan kaynaklı nefret ve kin dolu olmanızdır.
Eşcinseller, heteroseksüellere yolda '' hüüüüğ siz heterosunuz '' deyip de saldırmaz.
Ama sürekli tersini görüyoruz, haberlerde izliyoruz. Maalesef ki cinayetlere kadar varıyor.
Toplum ahlakını ayrımcılık ve şiddet bozar. Ben bunu hiç eşcinsel bireylerden görmedim..
Bu fizyolojik ve duygusal bir olay.
Bir insanın heteroseksüel olması ne kadar olası ve normal ise '' x '' bir yönelimde olması da o kadar normal.
Sizin hetero olmanız ne kadar sapkınsa '' x '' bir yönelim de o kadar sapkın.
Hastalıklı fantezi dünyanızda, bastırılmış cinselliğinizin patlattığı hormonlardan dolayı düşündüğünüz gibi tek olay seks değil..
Üstüne basarak SEVGi diyorum o yüzden.
Kimin kimi sevdiği sizi ne ilgilendirir? Siz kimsiniz ki insanların hayatına müdahale edip, birde insanların hayatında söz hakkınız olduğunu iddia ediyorsunuz? Onları örseliyorsunuz da yanlış olduğu, kötü olduğunu iddia ediyorsunuz?
Bilir kişi falan değilsiniz. O yüzden
Muzunuzu yanınıza alın, at gözlüğünüzü güzelce takın ve kendi özgürlük çemberinizde kusun kininizi de, eşcinsel olmadığınızı kanıtlamaya çalışın kendinize, gizli eşcinseller sizi..
Sevgi sevgidir, yönelim gözetmez. Ahlakınız batsın..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar