bugün
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi11
- meal kuran değildir25
- çoğu yazarları donuzlamış olmam7
- ıban at3
- hayatımdaki şeylerin yolunda gitme süresi3
- bir sözlük kızıyla sevişmek4
- bakarız2
- zarif sözlüğün tekrar yayına girmesi2
- psikologa verdiğin mal iyi değilmiş demek2
- iremga ekşide lanetli çaylak olmuş2
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- kendini anlatamamak6
- bir erkeği erkek yapan özellikler2
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak4
- katatespizartmasi dm bakar mısın2
- ikizler erkeği akrep kadını2
- memeler baş vermeden gel2
- gocu bak bakim sözlüğün kralı kim2
- zengin olmanın yolları3
- velvet13
- kız arkadaş kiralamak8
- sanattan anlayan erkek3
- christopher nolan vs mahsun kırmızıgül2
- güneşi gördüm2
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
- inci sözlük2
- para2
- iremga11
- bir kızı reddedebilen erkek2
- afrika nasıl kalkınabilir15
- carrefour2
- bilmediğin dilde film dizi izlemek2
- uçan spagetti canavarının kutsal kitabı3
- bayan kelimesi neden rahatsız edici27
- çırılçıplak şekilde tabancayla ateş etmek4
- beni tanıdılar siz kaçın3
- kadın yazarların daha çok beğeni alması3
- birinin size söylediği en kırıcı şey nedir6
- hızlı ve öfkeli de oynamak için kel mi olmak lazım2
- crocs giyen erkek2
- libidonuz yükselince ne yapıyorsunuz3
- danimarka da askerlik süresinin 11 aya çıkarılması4
- kemal kılıçdaroğlu7
- had bildirmek7
- bir dakikada yapılacak güzel yemekler4
- imamoğlu'nun tutukluluğunun 100 günü16
- kocasını döven kadın3
- son harfi uzatarak yazmak3
- arkadaşlar bakar mısınız9
- uygulamadan market siparişi vermek3
Tam kapanmada tekrar izlemeye başladığım dizi. Eskiden normal gelen şeyler (ki ilk izlediğimde baya küçüktü yaşım) bugünkü aklımla izlediğimde yok artık dedirtti. Hastalıklı bir ilişkiyi tüm ülkece aşk diye izlemişiz en çok da ona şaşırdım. Ancak gerçek şu ki çok akıcı, büyülü ve insanda oralara gidip konakta gelin olma isteği yaratıyor.
Bana kalırsa Sümbül Hanım tam bir narsist anne, Seymen de böyle bir anne tarafından yetiştirilince narsist ebeveynle büyüme sorunsalına takılı kalmış tabii. Eee olan da Bahar'a oluyor diycem ama o da çok normal değil, aşk adı altında tüm hastalıklı davranışları sergilemiş. Kısacası bugün bu insanlar bir terapist eşliğinde bu ilişkileri yaşasa ne Seymen kalırdı ne de Bahar. Ya da çift terapisi eşliğinde sağlıklı sınırları olan bir evlilik sürdürmeye çabalarlardı.
Her şeye rağmen harika bir düzende işlenmiş ve insan kopamıyor bu diziden. Şu an 43.bölümdeyim ve 26 yaşımda izlediğimde pek çok şeyi de farklı düşündürdü bana, galiba Seymen sayesinde nasıl bir erkekle yapamayacağım da daha bir netleşti kafamda. Fakat bazı davranışları var ki insan hayatında böyle birini de istiyor. Özellikle anne babasından sağlıklı bir ebeveynlik görmemiş bünyeler için biçilmiş kaftan Seymen. iş bitirici, akıllı, olgun, kriz yönetimi var gel gör ki iş kendine gelince sorunlar onu boğuyor o olgun adam gidip bir ergen sahneye çıkıyor. işte bunun sebebi de duygularıyla temas etmeyi ona öğretmeyen ebeveynler ki narsist anne babalar duygularını işin içine katmayı bilmedikleri için bunu çocuklarına da öğretemez. Valla psikoloji ile ilgilenen insanlar eski dizileri izlese pek çok kişilik yapılanmasına örnek bulur üzerine de konuşur, karakterler o kadar ince işlenmiş ki tebrik ederim.
Sözün özü güzel dizi, biraz eski Türkiye, acılı aşk, soslu manzaralar, baharatlı yemekler, sınıfsal sorunlar, samimi sofralar, hiç bitmeyecek gibi gelen paralar, güldüren diyaloglar için izlemeye değer.
Bana kalırsa Sümbül Hanım tam bir narsist anne, Seymen de böyle bir anne tarafından yetiştirilince narsist ebeveynle büyüme sorunsalına takılı kalmış tabii. Eee olan da Bahar'a oluyor diycem ama o da çok normal değil, aşk adı altında tüm hastalıklı davranışları sergilemiş. Kısacası bugün bu insanlar bir terapist eşliğinde bu ilişkileri yaşasa ne Seymen kalırdı ne de Bahar. Ya da çift terapisi eşliğinde sağlıklı sınırları olan bir evlilik sürdürmeye çabalarlardı.
Her şeye rağmen harika bir düzende işlenmiş ve insan kopamıyor bu diziden. Şu an 43.bölümdeyim ve 26 yaşımda izlediğimde pek çok şeyi de farklı düşündürdü bana, galiba Seymen sayesinde nasıl bir erkekle yapamayacağım da daha bir netleşti kafamda. Fakat bazı davranışları var ki insan hayatında böyle birini de istiyor. Özellikle anne babasından sağlıklı bir ebeveynlik görmemiş bünyeler için biçilmiş kaftan Seymen. iş bitirici, akıllı, olgun, kriz yönetimi var gel gör ki iş kendine gelince sorunlar onu boğuyor o olgun adam gidip bir ergen sahneye çıkıyor. işte bunun sebebi de duygularıyla temas etmeyi ona öğretmeyen ebeveynler ki narsist anne babalar duygularını işin içine katmayı bilmedikleri için bunu çocuklarına da öğretemez. Valla psikoloji ile ilgilenen insanlar eski dizileri izlese pek çok kişilik yapılanmasına örnek bulur üzerine de konuşur, karakterler o kadar ince işlenmiş ki tebrik ederim.
Sözün özü güzel dizi, biraz eski Türkiye, acılı aşk, soslu manzaralar, baharatlı yemekler, sınıfsal sorunlar, samimi sofralar, hiç bitmeyecek gibi gelen paralar, güldüren diyaloglar için izlemeye değer.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar