1999 2000 uefa kupası şampiyonu galatasaray

hasta fenerbahçeli babama hayatında ilk ve son defa balkona çıkıp silah sıktıran takım. * * benimse hüngür hüngür ağladığım, tüm türkiye'ye gece yarısından sonra pür dikkat maç izlettiren takım.

o zaman havalara uçan, sokaklara dökülen, şimdiyse "o sekiz* yıl önceydi tarihte kaldı" diye dalga geçen fenerliler var tabi bir de.. * galatasaray'ın dokuz yıl önce aldığı kupayla, türk futbol tarihinin miladı niteliğindeki tarihle* dalga geçip aynı zamanda türk milletinin 90 yıl önce aldığı zaferle övünen fenerliler.. kendilerine söyleyecek birkaç çift sözüm vardı ama konu başlıktan sapacak diye demiyorum.

ha bir de tesadüf diyen fenerliler var ki onları hiç saymıyorum bile**
peki sorarım onlara,namağlup bir şekilde uefa kupası şampiyonu olmak tesadüfse, o zamana kadar tarihinde hiç süper kupa'yı alamamış, müzesinde eksik tek kupa olan ve bu yüzden büyük bir hırsla maça hazırlanan real madrid'i yenip süper kupa'yı almak tesadüfse, finalde arsenal'e karşı 10 kişi kalıp, hem de takımın en büyük yıldızı, hagi olmadan oynayıp, arsenal'den kupayı almak tesadüfse, büyük çoğunluğunu 2000 yılında da kadroda olan galatasaray'lı futbolcuların oluşturduğu milli takımla 2002 yılında dünya üçüncüsü olmak tesadüfse, bu kadar tesadüfü bir araya getirebildiğimize göre biz ya büyücüyüz ya tanrı.. * *