bugün
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler15
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi9
- memeleri füze gibi kadın9
- sözlüğün eski tadının olmaması6
- uysaljakoben17
- enayimiknatisii12
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- chp bölünürse olacaklar6
- zeki olmadığı halde sinsilik peşinde koşan insan5
- buddy dude17
- san fransisco niggasi5
- otobüsün son seferini kaçırmak5
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- mor semsiyeli yabanci2
- sigara içen kızla öpüşülür mü9
- cilgincapkin213
- şövalye modu3
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler11
- 11 haziran 2026 ünlülere uyuşturucu operasyonu7
- gammazlar çetesi18
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- antalyalıların kabak tatlısına tahin dökmeleri11
- chp'nin hali ne olacak46
- masklavi'nin düşünceleri18
- aylık 274 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- yeşil gözlü kız11
- true'nun aslında iyi biri olması4
- chp kapatılsın kampanyası10
- sarapci koala2
- cemevinde arada lokma yemek vs dağıtılması8
- bu sen misin7
- kabuksuz kaplumbaga2
- kemal kılıçdaroğlu'nun amacı'ne sorunsalı3
- sözlükteki seferoğulları ile tellioğulları3
- çizgili pijamalı çocuk5
- gözyaşı ile boğulan gözler3
- yaran twitter iletileri2
- mesai bitince işten çıkanlara kurulan patron2
- normal sözlük moderasyonu5
- true nickli namussuz kadın düşkünü4
- parke taşı arasına yuva yapan arı benzeri hayvan3
- sözlük yapay zekası2
- dam ittifakı7
- gençler isyan ediyor6
- kabak tatlısı kapatılsın6
- yeğen3
- başkalarının mutluluklarını izlemekten bıkmak7
- gavurlar niye müslüman olmuyor10
- sedat pekmez39
- sevgili yapınca ortadan kaybolan arkadaş4
Lise3 te 4lerden bi çocuğu beğenmeye başlamıştım. Okuldan da manitacılık işlerine assssla girmem kafasındaydım o zamanlar. O sene ilgimi çeken bi çocuk oldu. Dedim amk 2.döneme doğru bi yoklarım bunu, yeşil ışık görürsem 3buçuk ay da bu sinemaya gireriz. Çocuk zaten mezun olcak gitçek, mis gibi temiz proje falan diyorum. Benim derdim fuckbuddy olalım, joker bi seks olsun elimin altında, duygusalı kafam kaldırmıyo ve o frekansa da geçemiyorum zaten off modunda takılmış düğmesi .dddd
Bizim okulun etrafı da çok güzel ağaçlıktı ama böle çok büyük dere falan geçiyor içinden. Çocukla ilk kez dateleşiyoz amk boş derste kaçtık okuldan bu mekana. First date diye sikişmeyiz heralde zaten çalı çırpı her taraf bunu yarın eve çağırırım rahat oluruz diye düşünüyorum. Yamaç bi yere sırtımızı yasladık uzandık yanyana yiyişiyoz falan, çocuk da speedy çıktı benden beter. Beni orda çiçeklerin otların üstünde, dere kenarında kuş cıvıltıları eşliğinde yatırdı, çat pat sikti. Ava giderken avlandım gibi hissettirdi piç resmen o gün, bi yandan da hoşuma gidiyo amk beni kamufle etti onun önce davranması.
Bu cocukla 4 ay takıldık. O sürede ve ondan sonraki 1 yıl boyunca 4 kişiyle daha gittim oraya. Mecburiyetten değil fantazisine gitmeye başlamıştım artık * public sex seveceğim o günlerden belliymiş. Ahahah ergenlik kafası çok ayrı bir kafaydı amk çok özlüyorum bazen o hormonal kafayı parayla satın alınamayan üç beş kafadan biri * kimyasalı resmen damarlarımda oluk oluk hissediyordum şahsen
Bizim okulun etrafı da çok güzel ağaçlıktı ama böle çok büyük dere falan geçiyor içinden. Çocukla ilk kez dateleşiyoz amk boş derste kaçtık okuldan bu mekana. First date diye sikişmeyiz heralde zaten çalı çırpı her taraf bunu yarın eve çağırırım rahat oluruz diye düşünüyorum. Yamaç bi yere sırtımızı yasladık uzandık yanyana yiyişiyoz falan, çocuk da speedy çıktı benden beter. Beni orda çiçeklerin otların üstünde, dere kenarında kuş cıvıltıları eşliğinde yatırdı, çat pat sikti. Ava giderken avlandım gibi hissettirdi piç resmen o gün, bi yandan da hoşuma gidiyo amk beni kamufle etti onun önce davranması.
Bu cocukla 4 ay takıldık. O sürede ve ondan sonraki 1 yıl boyunca 4 kişiyle daha gittim oraya. Mecburiyetten değil fantazisine gitmeye başlamıştım artık * public sex seveceğim o günlerden belliymiş. Ahahah ergenlik kafası çok ayrı bir kafaydı amk çok özlüyorum bazen o hormonal kafayı parayla satın alınamayan üç beş kafadan biri * kimyasalı resmen damarlarımda oluk oluk hissediyordum şahsen
güncel Önemli Başlıklar