bugün

nipple

ben.

- üniversitede elektro gitar çalardım. 5 senedir elime bile almadım.
- batak ve tavlada maymuna çevirmeyeceğim adam yoktur. ancak 6-7 senedir bir kez bile oynamadım.
- halısahaların teknik ama az koşan, futbol geçmişi olan, yalnız santraforuydum. topu unuttum, göt göbek saldım bugünlerde.
- ortamların aranan adamı, genç kızların gözdesiydim. 3-4 senedir günübirlik ilişkiden öteye gidemedim. çoğunlukla elizabeth.
- benim için arkadaş, tespihte boncuk gibiydi. biri gider öteki gelirdi. yalnız kalamamaktan şikayetçiydim. şu an rehberimde arayacak insan yok. resmen yok, sıfır.
- 7 yaşımdan beri bilgisayarım vardır. video oyunlarına bu kadar popüler değillerken bile hastaydım. şimdi son oynadığım oyunu hatırlıyorum da, heralde gta v filandır.
- içip içip sokaklarda şarkılar söyleyerek eve döndüğüm zamanları hatırlıyorum. o da eskide kaldı. çok uzun süredir içmiyorum.
- sigarayı bıraktım. 3 seneyi geçti.
- "allah yok din yalan" triplerimden geçilmezdi bir dönem. şu an islamic bir genç sayılırım.

bunlara sahipken, bunları yaparken hayatımda olmayanları söyleyeyim; iş ve para. şu an sahibim. ancak üstte saydığım, insanı insan yapan şeylerden çok ama çok uzak kaldım. işten eve, evden işe. böyle hayatı götten sikeyim.

çalışıyorum. çok çalışacağım. 15-16 yaşında eşek gibi ders çalışan, düşük not alınca ağlayan arkadaşlarımı hatırlıyorum. üniversitede, vize-finallere öküz gibi çalışan, ortalama kasanları hatırlıyorum. onlar bunları yaparken, ben üstte saydıklarımı yaptım. saz çaldım saz! ve galiba şimdi sıra bende.

çalışmanın, ilerlemenin ve buna paralel bir hayal geliştirerek daha da motive olmanın tadını aldım. ben artık iflah olmam. ancak bir yere varır mı varmaz mı bilemiyorum. kısmet.

beklemedeyiz şimdilik. bakıyoruz.
*
güncel Önemli Başlıklar