bugün
- 186 boyundaki erkek19
- kabak yemeği vs hamburger9
- bursalı erkekler9
- istanbullu erkekler5
- sözlük yönetimine bir teşekkür2
- seat leon fr3
- kürt erkek5
- şehir şehir dolaşıp koca arayan tip3
- sivaslı yiğidolar6
- alevi erkek5
- cezayir erkekği4
- erzincanlı erkekler5
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- gün içinde uyuduğu için gece uykusu gelmeyen insan2
- sözlük kızlarının artık yemek pişirmemesi sorunu4
- adıyamanlı erkekler5
- ahmet sezer bey9
- tavuk döner ısmarlayan erkek5
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır9
- 32 yaşına girmek12
- din tartışması7
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- izmirli kızlar4
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- antalyalı erkekler4
- nervio'ya aşık olmak5
- g'i l d'e d l'i l y20
- gocu27
- geceye bir tavsiye bırak3
- ben uyuyorum arkadaşlar sevdiğim yazar uyudu da2
- zengin olsanız ne yapardınız9
- ben ahbap derneğine güveniyorum4
- kadının kadından hoşlanması3
- nervionun merak ettiği yazar19
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- büyük bir pipiye sahip olmak4
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- terlik giyen erkek5
- abla deme lazım olur3
- erdoğan ın dünya lideri olması3
- en büyük korkunuz4
- norveçte bok olsam9
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- ideal erkek boyunun 1 84 olması3
- tek celsede 40 midye dolma yiyemeyen kız2
- doların düşmesi3
- avrupalıları sevmemek2
- hayatın öğrettiği şeyler2
- türkiye de üniversite diplomasının değersizleşmesi5
- ölüm2
bazı kişiler tarafından yapılan bir yanlış olsa da, genelde yanlış anlaşılan durumdur.
6 gün savaşları israil'in her açıdan en güçsüz olduğu dönemin savaşıydı. arap devletlerini ise şimdiye nazaran daha kuvvetleri oldukları dönemin.
amerika israil'i tabiiki korur, defalarca söylediğim gibi, şuanda o kapitalist şirketleri kurtaran paraları, iki yahudinin işlettiği merkez bankası sağlıyor,abd'nin merkez bankasına olan borcu tartışlamayacağı gibi,bugüne kadar başkan olmuş pekçok kişi,yahudilerin derneklerinin en önemli üyelerindendi,hala da daha temsilciler meclisi ve senatoda çook etkili yahudiler var.para akışını sağladıklarını zaten biliyoruz. neticede, israil tarafından olmasa bile,abd, zengin yahudiler tarafından ablukaya alınmış bir ülkedir ve çıkarları ortak hareket eder.
öte yandan, abd'nin futboldaki başarıları neymiş ki? *
futbol başarısıyla mı ölçülüyor güç? brezilya dünyanın tartışmasız en güçlü ülkesi olmuş öyleyse. israil'de savaş var.ortadoğuda savaş var.siz sadece filistinlilerin öldürüldüğünü düşünüyorsunuz,
(bkz: hanuka/#4407280)
israil'e avrupa'dan çok kalbur üstü hiçbir futbolcu gitmez,35 yaşını aşan rivaldolar'a falan da israil'deki takımlar o parayı vermez,neticede futbolda geri kalması kadar normal bişey olamaz.savaş ortamından bahsediyoruz neticede.
israil'in kurulduğu gün,yer bakımından, nüfusu açısından saygı duyulması gereken bir gelişme ivmesi yakalamıştır,ciddi anlamda "dün" donunu toplayamayan bir ülkeyken bugün savunma sanaayinde, abd'nin dahi satın almakta olduğu teknolojiyi üretmektedir. bakın silah demiyorum sadece,teknoloji üretmektedir. yani girip burada, israil napmış,kim,bıdı bıdı diyeceğimize,
o kadar çeyrek finalimiz,eufa kupamız var dünya'da türkiye olarak neden söz sahibi değiliz bunu tartışalım.neden teknoloji üretemiyoruz bunu tartışalım.
zenginin malı bizim çenemizi yormasın.
6 gün savaşları israil'in her açıdan en güçsüz olduğu dönemin savaşıydı. arap devletlerini ise şimdiye nazaran daha kuvvetleri oldukları dönemin.
amerika israil'i tabiiki korur, defalarca söylediğim gibi, şuanda o kapitalist şirketleri kurtaran paraları, iki yahudinin işlettiği merkez bankası sağlıyor,abd'nin merkez bankasına olan borcu tartışlamayacağı gibi,bugüne kadar başkan olmuş pekçok kişi,yahudilerin derneklerinin en önemli üyelerindendi,hala da daha temsilciler meclisi ve senatoda çook etkili yahudiler var.para akışını sağladıklarını zaten biliyoruz. neticede, israil tarafından olmasa bile,abd, zengin yahudiler tarafından ablukaya alınmış bir ülkedir ve çıkarları ortak hareket eder.
öte yandan, abd'nin futboldaki başarıları neymiş ki? *
futbol başarısıyla mı ölçülüyor güç? brezilya dünyanın tartışmasız en güçlü ülkesi olmuş öyleyse. israil'de savaş var.ortadoğuda savaş var.siz sadece filistinlilerin öldürüldüğünü düşünüyorsunuz,
(bkz: hanuka/#4407280)
israil'e avrupa'dan çok kalbur üstü hiçbir futbolcu gitmez,35 yaşını aşan rivaldolar'a falan da israil'deki takımlar o parayı vermez,neticede futbolda geri kalması kadar normal bişey olamaz.savaş ortamından bahsediyoruz neticede.
israil'in kurulduğu gün,yer bakımından, nüfusu açısından saygı duyulması gereken bir gelişme ivmesi yakalamıştır,ciddi anlamda "dün" donunu toplayamayan bir ülkeyken bugün savunma sanaayinde, abd'nin dahi satın almakta olduğu teknolojiyi üretmektedir. bakın silah demiyorum sadece,teknoloji üretmektedir. yani girip burada, israil napmış,kim,bıdı bıdı diyeceğimize,
o kadar çeyrek finalimiz,eufa kupamız var dünya'da türkiye olarak neden söz sahibi değiliz bunu tartışalım.neden teknoloji üretemiyoruz bunu tartışalım.
zenginin malı bizim çenemizi yormasın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar