bugün

müftü yardımcısı ve şoförünün çocuk istismarı

bu şoför arkadaş devlet su işlerinde, kaymakamlıkta, vergi dairesinde, maliyede veya çok uzatmaya gerek yok, müftülükten başka herhangi bir devlet dairesinde görevli olsaydı, acaba görevli olduğu daireyle yine aynı şekilde bir bağ kurulacak mıydı?

ismail saymaz zaten din düşmanlığına soyunmuş vasatın altı bir gazeteci ama bari siz yapmayın arkadaşlar, alımını her devlet dairesi gibi kpssden yapan bir kurumda yaşanan skandalı dinle ilişkilendirmenin mantığı ne? Chp binasında görevli bir polisin hırsızlık yaptığını ve senin bu olay için "bu chplilerin hepsi hırsız amk" dediğini düşün, ne kadar mantıksız ve saçma değil mi?

yok eğer ben yanlış biliyorsam, müftülükte şoför olabilmek için imam hatip veya ilahiyat fakültesi mezunu olmak gerekiyorsa bu entryimi yerim merak etmeyin.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026