bugün

süleymancılar

"osmanlı'nın yaptığı her şey doğrudur, türkiye cumhuriyeti'nin yaptığı her şey yanlıştır" felsefesini benimsemiş insanların çoğunlukta olduğu toplum. ayrıca osmanlı'yı gerçek türk devleti olarak görürler, atatürk'ün yaptıklarını ise batılaşma, hatta gavurlara özenme olarak adlandırırlar. milliyetçilikle pek işleri yoktur. hatta islam kültürü adı altında gençlere arap kültürünü aşılamaya çalışırlar. acı olanı ise yetkililerin dahi beyinlerinin yıkanmış olduğu ve arap kültürünü islam kültürü sanmalarıdır.

arap milletini sevmemek günah gibi görülür. arapların türk milletine ihanet ettiği gerçeği de gözardı edilir. türk tarihi osmanlı'yla başlar ve osmanlı'yla biter. 10 bin yıllık türk tarihi yoktur bu teşkilatta.

ayrıca "atatürkçü" kelimesi bu cemaatte hakaret olarak algılanır *. memleketinde chp temsilciliği olmadığı için gurur duyan ve bununla övünen üyeleri var. dinden soğuttukları anlar vardır fakat bünyesinde on numara insanlar da barındırır.

not: yazdıklarımı bu cemaatle iç içe geçirdiğim 12 yıllık tecrübelerimden yola çıkarak yazdım, herhangi bir ön yargı yoktur.

düzeltme: entrym eksilendiğine göre süleymancılar da var sözlükte. bence entry'yi eksileyeceğinize nerede yanlış yapıyorsunuz, onu bir düşünün.
güncel Önemli Başlıklar