bugün

ümitcan uygun

bu çocuk hala tutuklanmadı, ilerde bir şey olur birisi bu entry i okursa bilsin ki türkiye’de adalet diye bir şey yok ve biz allah’a emanet yaşayan insanlarız.

yapılan çok büyük ahlaksızlık. çocuğun annesi yurtta kalan kızları pavyonlarda çalıştırıyor, oğlu çalışan kızların paralarına el koyuyor. onları zengin, godaman adamlara pazarlıyor. bu da yetmezmiş gibi dövüp işkence ediyor. tutuklanması için onca delil varken çocuk televizyona çıkıp süleyman soyluya sesleniyor, babası cumhurbaşkanına sesleniyor. ben artık susmayacağım konuşacağım diyor. aşkı memnu dizisinde nihal firdevs hanıma “bihter neyi itiraf edecek firdevs hanım, behlülle ne ilgisi var?” diyordu ya aynen öyleyim. neyi konuşacak, süleyman soylu ile ne alakası var? bu insanlar devlet erkanına da mı kadın götürüyordu da böyle cüretkar konuşabiliyor bu insanlar?

çıldıracağım nasıl tutuklanmaz ya... nasıl! bu iş artık aleyna’dan falan çıkmış durumda. biz kime güveneceğiz? televizyon önünde devlet büyüklerine seslenip onları üstü kapalı tehdit etti bu adamlar. devlet kurumunda çalışan her birey devleti, bayrağı temsil eder boşa mı o mülakatlarda soruyorsunuz devlet nedir bayrak nedir diye!!!??? bu resmen devletin ismine leke getirmektir. hiçbiri de çıkıp “lan benimle kadın pazarlayan adamların ne alakası olabilir? saçmalamayın” demedi. ülkeme dair tüm umutlarımı soldurdunuz, yazıklar olsun.