bugün
- karton toplayan cocuk'un gerçek yüzü18
- 40 yaş üstü erkekleri sözlükten tahliye ediyoruz17
- duş almak yerine sadece kafasını yıkayan insan6
- sözlüğün en güzel kızları sıralı liste4
- belinde don t stop dövmesi olan kız7
- bdsm ci kadın yazar12
- sözlüğü 5 ailenin yönetmesi20
- sözlük yazarlarının salataları15
- sözlüğü amcalardan arındırıyoruz kampanyası6
- dişi bir yazarla karşılıklı çay içmek7
- 16 56 çalışma düzeni3
- irlandalı'nın 27 türk'ü evire çevire dövmesi2
- rüyada bir sözlük yazarını görmek2
- 21 ekim 2026 lille galatasaray maçı13
- saraca098
- aöf aşçılık6
- 20 ekim 2026 fenerbahçe slavia prag maçı6
- türkiye nin en büyük sorunu13
- soner çetin3
- kızı için şoför arayan adamın ilanı10
- usualsuspects'in ayağı15
- rasputin in 33 cmlik kesik penisi2
- kolye140
- erkek düşmanlığı yapan kadınlar3
- yazarların hayattaki başarıları9
- laptop anakartı4
- fon vurgunu34
- bir sözlük erkeğini dağa kaldırmak8
- opera tarayıcı7
- salat namaz değildir2
- kütüphanede sevişmek4
- escort kadınla kondomsuz ilişkiye girmek9
- uzaylılar gözlük takıyor mu2
- cam açık ve çıplak uyumak7
- ikinci el kitapların künye sayfasını koparan kişi2
- sözlüğü ergenlerden arındırıyoruz kampanyası3
- 5 bin liranın artık çok küçük para olması7
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı7
- iş çıkışı bir yerlere gidip bir şeyler yapmak3
- ambulansa yol vermeyen sürücüye 46 bin lira ceza2
- birinci viyana kuşatması3
- eskortluk yapan sözlük yazarı34
- azerbaycan'a dost ülke diyen davar2
- çay içerken dinlenecek şarkılar3
- 30 yaşından sonra aşk meşk işlerinin bitmesi8
- sözlükteki 40 yaş üstü prostatlı kitle2
- kim cha eon sözlüğün en iyi yazarıdır6
- kayyım yönetimindeki esenyurtta rüşvet iddiası16
- 17 ekim 2026 gençlerbirliği galatasaray maçı23
- uzaylılar zamanı bükebilir mi4
Trendyol sadece bir sitedir. aldığınız ürünler sizin seçtiklerinizdir ve trendyolda milyonlarca ürün marka var. kalitesiz ürün satıyor diye bir şey yok kardeşim biz gidip ucuza ürün aldığımızdan kalitesiz olanlarını getirtiyoruz. birde hangi ürün çakmadır hangi satıcı güvenilirdir bunlara ayık olmanız gerekiyor. bundan 5 yıl önce gitdigidiyorda 5 dolarlık çakma çin mankenlerinin üstündeki deri montları, ceketleri, ayakkabıları özenir alırdık çok iyi hatırlıyorum 2013 de bir deri ceket siparişi vermiştim zamanın parasıyla 150 tl ye almıştım şimdinin 400-500 lirası. gelen ürün saçma sapan resimle alakası olmayan bir şeydi. zar zor iade edebilmiştim. bunlar bitti mi hayır şimdi çin pazarı değilde genellikle toptan üretilen kekolara hitap eden abuk subuk yakalı kot ceketler, şişirilmiş balon mankenler üzerindeki ultra dar kesim gömlekler, 100 liraya nike tarzı ayakkabılar bunlar net kalitesiz ürünlerdir uzak duracaksın.
benim trendyolda favorim direk trendyolun kendi ürünleri trendyolman var erkek giysileri kot ceket almıştım 120 tl ye. hayatımda bu kadar kendimi farklı hissettirmedi gerek kesimi gerek üzerinde duruşu 10 numara yani. tişört ve kazaklarının kesimi de harika fit ve salaş kesimler.
birde artık şu gözlüklü dar mankenlerden sıkıldık be kardeşim nerede 50 liralık ürün var tüm kekolar mankenliğini üstlenmiş.
benim trendyolda favorim direk trendyolun kendi ürünleri trendyolman var erkek giysileri kot ceket almıştım 120 tl ye. hayatımda bu kadar kendimi farklı hissettirmedi gerek kesimi gerek üzerinde duruşu 10 numara yani. tişört ve kazaklarının kesimi de harika fit ve salaş kesimler.
birde artık şu gözlüklü dar mankenlerden sıkıldık be kardeşim nerede 50 liralık ürün var tüm kekolar mankenliğini üstlenmiş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar