bugün

nipple

korkunç bir analiz yeteneğim var, mütevazı olmayacağım. ama ne sike faydası var derseniz işte onu bilmiyorum abilerim. ben teşhisi koyup gider eve cs atarım, gerisinin anasını sikeyim.

eskilere oldum olası özendim, ta çocuktan beri. hatta bir sözüm var naçizane; "eskiye özlemden yeni eski biriktiremedim hiç"... ağlattım yine. geçiş çağındayız belki ondandır. geçiyoruz da nereye gidiyoruz bilen beri gelsin. gelmesin lan siktirin amıa.

üniversite çağındaki genç kardeşlerime şöyle bir tavsiyede bulunayım. 6 ayı geçen ilişkiniz olursa peşine düşün oğlum! bırakmayın, evlenin. yoksa okul bitince kolombiyalı penisi gibi yapayalnız kalıyorsunuz şu bedbaht hayatta. baba mezun olunca mercedes filan hediye edecek zenginlikte de değilse minimum 30 yaşına kadar bir hiçsiniz. öylesiniz egolu ergenler, kabul etmeseniz de öylesiniz.

atatürk'ün sevdiği şarkılarla karı düşürmeye çalışan bedrin arslanları ancak bu kadar abaza idi. arz talep diye bir şey var işletme de mi okuyamadınız amına koyim sorsanız hepiniz lisans mezunu adamasınız az biraz piyasa bilin, para politikası bilin ibneler. ne diyor kitapta; atlamayacaksın oğlum atlama. kardeşim biz de erkeğiz ya! ama fren yapmasını biliyoruz...

anlamamanın keyfi büyük adamları yaşatan şeyin adıdır beyler. bu kadar 40 yaş üstü adam inanın her şeyden çakıyor olsa 2 gün yaşayamaz geberir gider. ne kadar az bilirsen o kadar varsın. karını sikiyorlar sen konut kredine kefil arıyorsun, bir tane kangoo alıp al-sat yapıp para kazanayım diye hayal kuruyorsun... ee ancak.

sıkılıyorum, inkar etmeyeceğim.