bugün
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- tai lung43
- büyü yapan sözlük yazarları8
- kendini eleştirebilen insan6
- salça yapan sözlük kızı9
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- enayimiknatisii21
- kinoa çorbası4
- victor osimhen7
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı13
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- hangi yazar hangi yazara3
- askerde yaşanılan zorluklar4
- sözlükte galiba kavga olmuş hissi4
- izmirbeyefendisi6
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi29
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği13
- bacha bazi3
- lise mezunu olup ateist olan tip8
- sevgilim var8
- durduramazsınız ak parti geliyor9
- sözlük erkeklerinin kombinleri9
- uzaylılar3
- adana demirspor5
- israiliyat2
- anın görüntüsü22
- melih gökçek'in şüpheli sıfatıyla ifade vermesi2
- sarapci koala55
- sevgilinin erkek kadın kuaförüne gitmesi2
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- erkekler niye sünnet edilir2
- tebliğciler3
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- allah beni cennete alacak mı diye endişelenmek5
- bu dünya hayatının ebedi olması4
- keçiboynuzu5
- başlıkta tek eksilenen entry'nin sana ait olması3
- islam daki faiz yasağı vs tora daki yasak2
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- yatsı ezanı2
- sevmediği biri okşayınca ayağını sirkeleyen kedi3
- aleksey batrakov14
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- valiliğe ötenazi için başvuran türk vatandaşı2
- deizm4
- okul2
- birader terör örgütü5
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar4
- ateistlerin kendilerin fazla akıllı zannetmeleri3
- sadece 4000 kişi kalmış olması10
hiç winamp'a şarkı koyarken zorlandın mı? evet abi zorlanıyorum. içimden hiç bir şarkıyı dinleyesim gelmiyor. fareyi hangi şarkının üzerine götürsem o şarkının melodisi aklıma geliyor ve bezmişliğim... ben zorlanıyorum winamp'a şarkı eklerken, aklıma savaş, parasızlık, ibne dünya geliyor.
dünya neden böylesine şerefsiz acaba? neden 60 yaşındaki bir teyze, elindeki iki kocaman bavulla minibüsden indikten sonra e5'in bariyerlerinin üstünden atlamak zorunda? intihar edicem deyince bir durup düşünüyor insanlar. ölüm girince işin içine o paslı beyinleri aciz fikirler üretebiliyor.
hadi onu da geçtim ben... bir oğlan çocuğu babasını baba olunca anlayabiliyor. bu acıdır ki ne acı. bunu kimse winamp'a şarkı koyarak açıklayamaz bana. susmanış bir şarkıdır bu, yüzyıllardır benliğimizde çalan.
bazen bir ağacı, bitkiyi düşünüyorum. senelerce orada öylece durabiliyor. sorgu yok sual yok. iyiliğe inanmış ve kararlı. birşeyler anlatmak istiyor sanki. belki de bir ağaç sadece. ama yaşıyor ve hoşgörülü.
sonraları aklıma, sultan hanım hayratı'ndan su doldurabilmek için kırmızı kapaklı bidonumuzu sıraya soktuğum zamanlar geliyor. ben beklemezdim sırayı, bidon beklerdi. saygılıydı insanlar birbirlerine.
geceleri düşünüyorum da; güneş gece niye yok acaba diyorum kendi kendime? salak olduğumu biliyorum ama soruyorum. sonra cevap veriyorum zavallı ruhuma, "güneş çok akıllı, özlenmek için gitmek gerektiğini biliyor."
anlıyorum ve saygılıyım. susuyorum bir an. dudaklarımda içtiğim şarabın ıslaklığı, gözlerimde yaşlar.
gidiyorum...
dünya neden böylesine şerefsiz acaba? neden 60 yaşındaki bir teyze, elindeki iki kocaman bavulla minibüsden indikten sonra e5'in bariyerlerinin üstünden atlamak zorunda? intihar edicem deyince bir durup düşünüyor insanlar. ölüm girince işin içine o paslı beyinleri aciz fikirler üretebiliyor.
hadi onu da geçtim ben... bir oğlan çocuğu babasını baba olunca anlayabiliyor. bu acıdır ki ne acı. bunu kimse winamp'a şarkı koyarak açıklayamaz bana. susmanış bir şarkıdır bu, yüzyıllardır benliğimizde çalan.
bazen bir ağacı, bitkiyi düşünüyorum. senelerce orada öylece durabiliyor. sorgu yok sual yok. iyiliğe inanmış ve kararlı. birşeyler anlatmak istiyor sanki. belki de bir ağaç sadece. ama yaşıyor ve hoşgörülü.
sonraları aklıma, sultan hanım hayratı'ndan su doldurabilmek için kırmızı kapaklı bidonumuzu sıraya soktuğum zamanlar geliyor. ben beklemezdim sırayı, bidon beklerdi. saygılıydı insanlar birbirlerine.
geceleri düşünüyorum da; güneş gece niye yok acaba diyorum kendi kendime? salak olduğumu biliyorum ama soruyorum. sonra cevap veriyorum zavallı ruhuma, "güneş çok akıllı, özlenmek için gitmek gerektiğini biliyor."
anlıyorum ve saygılıyım. susuyorum bir an. dudaklarımda içtiğim şarabın ıslaklığı, gözlerimde yaşlar.
gidiyorum...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar