bugün

ninja kaplumbağalardaki silah dağılımı haksızlığı

çocukken çok düşündüğüm, "hayır ama bu kadar da olmaz!" diye kendimi * savunduğum adaletsizliktir.

şimdi biz küçükken abimler filan deli gibi bunu izlerdik. hatta bi ara sabahları veriyor diye abimle erkenden yatıp bu çizgi filmi izleme heyecanıyla uykuya dalardık. büyük kuzen rafael'di. leonardo abimdi. benden 7 ay büyük kuzenime "michelangelo sen ol" dediler ama o michelangelo'yu çok salak bulduğu için "banneee ya o ben olmam o slywitch olsun" dedi. bende ümit besen filmlerindeki banu alkan tribine girerek donatello oldum. iyi bok yemişim gibi mutluydum. halbuki, çizgi filmin en renksiz, en boktan savunma aletine sahip eziği olmuştum. neyse şimdi o anları tekrar hatırlamak canımı yakıyor..küçük kuzen de isyan bayrağını çekti sonra. "ben ne olcam yaa hüüüü" diye dolanıyordu ve aç kedi yavruları gibi umarsızca bizden bir cevap bekliyordu. en zeki olan büyük kuzen olayı iyi toparladı. "sen faresin" dedi. küçük kuzen artçı sarsıntılar yaratarak ağlamaya başladı o an. büyük kuzen "niye ağlıosun olm! en güçlü sensin işte. bizim akıl hocamızsın. bizi yöneten kişisin işte daha ne istiosun seni en önemli kişi yaptık nan" dedi. küçük kuzen'in gözleri ışıldadı o an. afiyetle yedi numarayı velet.

mutlu mesut şekilde, "tiğneyç mutant ninca törtıls tiğneyç mutant ninca törtıls tiğneyç mutant ninca törtıls irus ine alfşel törtı pavır!"ı da söyleyerek heyecanla izliyorduk. baktım ki bu donatello bi bok yiyemiyor salak. çizgi dizideki en dandik alete sahip eleman. sonra tabii bokluk çıkardım. mutantlar olarak toplandık. "ben mikelenjelo olcam banne" diye mızık yaptım. rafael "değişmek istrse sen ol tamam anlaşın aranızda" dedi. mikelenjelo kuzenime nasıl yalvardığımı bir ben bilirim bir de allah bilir nah şuraya yazıyorum. dinlemedi hain. "banneee ben sana zamanında sen ol demiştiiiğm şimdi seviyorum ben mikelenelo'yuuu" diyerek bir de üstüne nanik yapmaz mı?

saç saça, baş başa çılgın bir kavgaya tutuştuk. ama en dandik alet bende olduğu için bi bok yiyemedim tabii ki de.. hala aklıma geldikçe hüzünlenirim iki damla gözyaşı süzülür yüreğimin pınarlarından...