bugün

matrix haplari

-selam sukru ben morpeus, biliyorsun seni bunca zaman aradik internetten siparis ettigin haplar uzerine seni buraya getittirdim pek hos olmadi biliyorum ama sana bir secim sunacagim bu arada internetten sisme kadin siparis ettiginde gozumden kacmadi degil neyse onunde 7 tane ilac hap duruyor bunlardan, pembe kutuda bagsur ilaci, sari olan nezle ilaci, beyaz olan kutuda aspirin var, mavi kutuda oksijenli su saclarinin rengini falan acabilir yaralara surebilirsin, gri olan kutuda perzervatif var eger onu secersen yaninda bi paket selpak alicaksin ve son olarak ne boka yaradigi belli olmayan bir yesil bide kirmizi hap var, secim senin sukru, senin secimin sistemi etkileyecek hadi be oglum sec dogru olani
+hhhmmm cok sasirdim walla ne diyeceğimi bilemiyorum ssk da kuyruk falan beklerdik burda oyle birseyde yokmus cok ta kararsiz kaldim hani ben prezervatifi seciyim zaten biliyosunuz artik sisme bebek siparis ettim kulanirim arti selpakta var, aspirin de cok cazip geldi basim falan ariyor sistem secimler ekonomi uzerine dusunmekten, bir guzellik yapsaniz sayin morpeus.
-anlasindi yapicam ben sana bir guzellik simdi karsi binada devlet hastanesinin ek binasi var oraya git kuyruga falan da girme dogruca 5. kata cik orada ajan smith var onu bul beni morpeus gonderdi ben secilmisin de senin icabina bakar senin. mal seni.
© copyright 2005 - 2026