bugün
- hünkar beğendi vs alinazik6
- birikim yapmak5
- en lezzetli balık21
- sifonun sızdırıyorsa kaçenzinyo2
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın8
- yapay zeka mod entryde mala mal deyince siliyor2
- fransa'nın türkiye'ye atacağı gol sayısı2
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması5
- ellerim bos gonlum hos5
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi3
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin13
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız9
- arkadaşlar bi bakar mısınız6
- karton toplarken kafaya yıldırım düşmesi3
- 24 eylül 2026 şanlıurfa depremi2
- o kişi sözlüğe girince ne yapmalı3
- can holding'in 33 şirketini geri alması5
- ne bakıyorsunuz yazsanıza3
- karınızı oto yıkamada yıkar mısınız3
- ilk buluşmaya 46 adet deveyle gelen kız2
- israil10
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok29
- dünya2
- deprem2
- true nickli yazar24
- sözlüğün kalitesinin bu aralar biraz düzelmesi3
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum11
- karton toplarken tırın altında kalmak2
- dünyanın en çok ziyaret edilen şehirleri2
- erdoğan'ın new york ta iş adamlarıyla buluşması3
- sabahları nefret edilen şeyler10
- karşı cinsteki en itici özellik12
- çok seviyorsan birini2
- ben geldim naneler13
- garip bir rüya gördüm5
- anın görüntüsü25
- kabul görmüş fikirlere itiraz etmek7
- karton toplarken cin musallat olması6
- gocu33
- does the carpet match the drapes2
- mansur yavaş14
- asena keskinci3
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat11
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı12
- how'i met your mother marshall6
- online listesindeki sıralama mantığı9
- yeni biriyle nerede tanışılır8
- online listesi neden kaldırıldı10
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği37
- sahibinin sesi ile okunan cümleler8
sınava bugün yine gircem, 3. girişim olacak bu. hiçbirinde kasmadım etmedim, okuldan kaçtım dershanede uyudum hiç umursamadım hiç. ilk girişimde yazdım bi okul şimdi 3.sınıf oldum, 2. girişimde de yazdım bi okul tuttu, çalışmadan kazandığım 2. okuldu bu. ona kayıt yaptırmadım gittim başka bir bölümü yazdım kabul edildi falan bu 3. oldu, şimdi yemedi onu da dondurdum. o 3. sınıf olduğum okulu bitirmeye çalışıyorum. yani sınavı bi yerinize takmazsanız azcık da salladıklarınız tutarsa bi okul bi bölüm kazanmak çok kolay. ama o okulu okumak kazanmaktan 10 kat zor. ea dan girdim ben hep, nasıl olsa puanlar ayrı hesaplanıyor diye kitapçık gelir gelmez aytde direkt feni açar sallarım iki senedir, iki senedir de bala göte 179da kalıyorum (baraj 180) ki çalışıp bu puanı alamayan çok kişi gördüm. ben hiç soru okumadan 20 saniyede sallayıp 179 alıyorum 2 senedir. 2 soru çözsem ya da 2 soruyu hiç işaretlemesem sayısal puanım olacakmış resmen. şansa bi mühendislik falan kazansam onu nasıl okurum kaçıncı sınıftayken dondururum hiçbir fikrim yok. yani önemli olan öyle yüksek puanlar alıp da beyninizin almayacağı bi bölüme gidip sırf ananız babanız kuzenlerinizin halanızın dayınızın yanında bizimki mühendis olcak desin diye okul yazmayın da okumayın da. mutlu olacağınız bölümü yazın okurken eziyet çekmeyin. benim dondurduğum bölüm hukuktu, şuan okuduğum bölüm uluslararası ticaret ve lojistik yönetimi. üstelik köyümsü gelişmemiş saçma sapan bir yerde. ama mutluyum abi. %0.01 pişmansam da şerefsizim. o okulda çok güzel insanlar tanıdım, çok güzel şeyler yaptık. köy gibi bir yer üstelik aşırı yobaz gelişmemiş dedik, her olayda birbirimize destek olduk. yeri geldi ağladık yeri geldi 1 odada 20 kişi kaldık. okul ve ilçe kadar yurt da kötüydü odalar 8 kişilik falan, gece ayak kokusundan uyanıp kustuğumu bilirim. ama böyle boktan şeyler kadar, iyi ki dediğim şeyler de oldu. amk yerinde hiçbir şey olmadığı için yurdun dışında bi aktivitemiz gideceğimiz bir kafe falan yok mesela, sabah uyanırdık sıkıldık napalım açardık haritayı gözümüz kapalı tükürürdük nereye denk gelirse çıkardık otostopa. adam sakaryaya tükürürdü otostop çektiğimiz adam erzuruma gidiyorum derdi kalkardık ankaradan erzuruma giderdik aq. la bak olaylar saçma insanlar saçma okul saçma şehir saçma ama mutluyum amk. bugün ben yine umursamaz bi şekilde öylesine gircem, hatta uykusuzum belki sınavda uyurum belli olmaz. ama bunu okuyan ve yarın ilk girişi olacak stres yapan arkadaşlar varsa, hiç kasmayın arkadaşlar dünyanın sonu değil. sonuç kötü de olsa belki vardır sonunda bi güzellik.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar