bugün
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak10
- burcunun yükselenini bilen erkek8
- yazarların anlık durumları9
- kaslı ve yakışıklı mahalle bakkalı5
- avokado yiyen insan8
- tayt vs mini etek5
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz11
- feminen erkek davranışları6
- çocuklar niye sünnet edilir5
- sözlükdaşlarım beni seviyor musunuz4
- venüs retrosu4
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum15
- hayatını renklendirmek isteyenlere tavsiyeler6
- boğaz ağrısı6
- insanlara kibirle bakmak3
- bol sucuklu tereyağlı çift yumurta6
- kalabalığı seviyor musunuz5
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak2
- mafya kızı olma isteği2
- torpilsiz iş bulmak3
- olgun karizmatik erkek vs genç erkek3
- bahçeli den fon krizi açıklaması4
- yazarlara sözlükten gelen son mesaj6
- sonbaharda yapılacaklar4
- sabah 11 akşam 16 haftada 4 gün iş2
- hazreti süleyman2
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız2
- son aylarda çok fazla şey kaybettim2
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- 3 ekim 2026 hırvatistan ingiltere maçı7
- nick vermeden bir yazara seslen13
- gereksiz bakanlıklar3
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak7
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar18
- kürt bedo2
- torpille ünlü olanlar3
- torpil2
- burcunun burcu2
- şeker hastalığı9
- kaslı yakışıklı sert mizaçlı memur erkekler2
- özel sektör de çalışmak11
- bürokrasi gerçeği2
- işkembe çorbası seven kız6
- çamaşır makinesinde yorgan yıkamak7
- yazarların sözlükte attığı son mesaj3
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- pul biberli pilav6
- akmerkez3
- küçük park3
Kendisinden bir türlü terfi alamadığı kilolu bir patronu var herhalde. Veya reddedildiği kilolu bir kadın-erkekle karşılaşmış olabilir, veyahut da kendisini hiç sevmemiş kilolu bir anne-babası da olabilir. Hatta kimbilir ilk okulda kendisini habire tartaklayan şişman bir çocuk vardır geçmişinde. Belki de şişman bir çocukken aşık olduğu kız onunla dalga geçmiş bile olabilir. insan işte anlaması zor ama tahmin etmesi bir o kadar kolay.. (Dalga geçmek için ya da aşağılamak için söylemiyorum, eğer geçmişinizde aşılması gereken şeyler varsa bunları sağlıklı bir şekilde değerlendirmeniz için söylüyorum.)
Umarım içindeki nefreti troll olarak dışavurma çaban bir gün söner de sen de "normal" entryleri girip insanları saçma şeyler okumak zorunda bırakmazsın. Troll olduğunu varsayıyorum, zira eğer bu girdiğiniz entrylerde ifade ettiğiniz şeyler gerçek düşüncelerinizse benim için daha da üzücü olacak.
Bu arada trollük üzerine birkaç şey yazmak isterim buraya. Sözlükte troll olarak girdiğiniz entrylerin arkasındaki ironiyi, anlamı anlayabiliyorum. Örneğin troll biri yaşam pahalılığını eleştirmek adına, hayır yaşam pahalı değil siz fakirsiniz gibi altında bir takım anlamı olan entryler giriyor. Burası tamam. Ancak buradaki çoğu troll, insanların ne anası ne bacısı ne dış görünüşü ne işi ne gücü bırakmadan her birine ağır hakaretler savurup ama ben trollüm ayağına yatıyorlar.
Bakınız ben sinirlenmiyorum, yalnızca üzülüyorum bu tür şeylere. Çünkü insan ne söylediğidir-ne yazdığıdır. Sizler zannediyorsunuz ki, şununla dalga geçiyorum buna laf atıyorum ama günlük hayatımda iyi biriyim. Hayır, siz yavaş yavaş bu söylediğiniz şeylere, ve onların seviyesine düşüyor ve dönüşüyorsunuz. Hayal dünyanızı şekillendiren dildir ve dili siz bu tür şeylere kullandıkça, o dil sizin aklınızı öyle bir yere getiriyor ki artık troll olmaktan başka bir çareniz kalmayabiliyor. Bu türdeşinizden gelen naçizane bir uyarıydı. Tabi bu konu (trollük) ve bu yazar hakkındaki ilk ve son entryim. Umarım bu entryimi seviyeli bir şekilde karşılar, çok bir şey beklemediğimi düşünüyorum.
Umarım içindeki nefreti troll olarak dışavurma çaban bir gün söner de sen de "normal" entryleri girip insanları saçma şeyler okumak zorunda bırakmazsın. Troll olduğunu varsayıyorum, zira eğer bu girdiğiniz entrylerde ifade ettiğiniz şeyler gerçek düşüncelerinizse benim için daha da üzücü olacak.
Bu arada trollük üzerine birkaç şey yazmak isterim buraya. Sözlükte troll olarak girdiğiniz entrylerin arkasındaki ironiyi, anlamı anlayabiliyorum. Örneğin troll biri yaşam pahalılığını eleştirmek adına, hayır yaşam pahalı değil siz fakirsiniz gibi altında bir takım anlamı olan entryler giriyor. Burası tamam. Ancak buradaki çoğu troll, insanların ne anası ne bacısı ne dış görünüşü ne işi ne gücü bırakmadan her birine ağır hakaretler savurup ama ben trollüm ayağına yatıyorlar.
Bakınız ben sinirlenmiyorum, yalnızca üzülüyorum bu tür şeylere. Çünkü insan ne söylediğidir-ne yazdığıdır. Sizler zannediyorsunuz ki, şununla dalga geçiyorum buna laf atıyorum ama günlük hayatımda iyi biriyim. Hayır, siz yavaş yavaş bu söylediğiniz şeylere, ve onların seviyesine düşüyor ve dönüşüyorsunuz. Hayal dünyanızı şekillendiren dildir ve dili siz bu tür şeylere kullandıkça, o dil sizin aklınızı öyle bir yere getiriyor ki artık troll olmaktan başka bir çareniz kalmayabiliyor. Bu türdeşinizden gelen naçizane bir uyarıydı. Tabi bu konu (trollük) ve bu yazar hakkındaki ilk ve son entryim. Umarım bu entryimi seviyeli bir şekilde karşılar, çok bir şey beklemediğimi düşünüyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar