bugün
- orta doğu'nun orta dünya gibi olması3
- ekşi sözlük11
- gocu bak bi5
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı41
- güne bir şarkı bırak7
- togg t6x5
- yarın kpssye girecek yazarlar13
- suriye'nin medeniyete katkıları2
- köylü2
- fenerbahçe13
- iltica2
- tek maçtan yatan iddaa kuponu2
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay2
- süper lig4
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüleri3
- enayimiknatisii36
- bursa da yakıt dökülmesiyle zincirleme kaza2
- evliliği zorlaştırmak2
- dansöz izleme keyfi12
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- ölüm9
- gocu51
- çocuklara verilen farklı isimler12
- uyuşturucu2
- anın görüntüsü25
- beşiktaş9
- aziz yıldırım12
- futbol5
- insan olmaya ceyrek kala26
- hangi renksiniz17
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- saraca finch house3
- serhat kılıç13
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- dün gece ne oldu14
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- tai lung38
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması8
- ismail kartal9
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- iş kazasında ölen işçiye tali kusur3
- sözlükteki şer çetesi12
- kerem aktürkoğlu8
- fusya semsiyeli yabanci8
- online listesinden manita beğenmek7
- saraca097
tövbe estağfirullah tövbe yarabbi tövbe allahim affet ama orijinal olmayan ayakkabı giymesidir. aslında bakılırsa la sana ne di mi? (kendime soruyorum) sen nesin kizim prenses-ül ala hazreti şeyh kontes falan mı? ama olmuyor.
o l m u y o h o r..
ne alaka mesela isterse babet giysin(giymesin), isterse nikke giysin(nolur yabma), hatta belki abixas(ananı avradını) giyer. bunun beni neden irrite ettiğini anlamıyor, saçma buluyor ve kendimi tokatliyorum(noncinsel).
lise yıllarımda asla flortum sevgilim hiçbir skim olmayan kendimden bi alt sınıf olan çocuğu ayakkabılarinda boncuk gibi bi seyler oldugu için "cnm hayırdır ayakkabılarina raptiye mi tktin" demiştim insan içinde... su insafsız hayvanligim ve e be mnakdmunuluguma bakar mısınız? ne kadar üzücü. cahillik işte anasini satayım. simdi yerme yok ne haddime lakin soğuma olayı sabit kalmis sksen atılmaz.
vallah bu olay yüzünden bazı geceler kendi kendimin bileklerini kolonyayla ovuyorum vicdan azabından. çocuktan helallik alsam mı diyorum, bulsam alsam ne yazicam "ya cnm bn sna o gn oyle demiştim hrks sna glmustu ya hni hkkni helal et cnm" mi? sanmam. asssiri tatsız olay. baban da imamdi zaten, istese o da alirdi mk niye almadiysa senin suçun yok. (kendim teselli)
affet beni imamın oğlu...
gerci biz de seninle aynı tiyatrodaydik, oyunda sarılma kısmı vardı seninle benim. ben de o an fazlasıyla senin ter kokuna maruz kalmıştım aq cocu. tm ödeştik olm.
skisleee
o l m u y o h o r..
ne alaka mesela isterse babet giysin(giymesin), isterse nikke giysin(nolur yabma), hatta belki abixas(ananı avradını) giyer. bunun beni neden irrite ettiğini anlamıyor, saçma buluyor ve kendimi tokatliyorum(noncinsel).
lise yıllarımda asla flortum sevgilim hiçbir skim olmayan kendimden bi alt sınıf olan çocuğu ayakkabılarinda boncuk gibi bi seyler oldugu için "cnm hayırdır ayakkabılarina raptiye mi tktin" demiştim insan içinde... su insafsız hayvanligim ve e be mnakdmunuluguma bakar mısınız? ne kadar üzücü. cahillik işte anasini satayım. simdi yerme yok ne haddime lakin soğuma olayı sabit kalmis sksen atılmaz.
vallah bu olay yüzünden bazı geceler kendi kendimin bileklerini kolonyayla ovuyorum vicdan azabından. çocuktan helallik alsam mı diyorum, bulsam alsam ne yazicam "ya cnm bn sna o gn oyle demiştim hrks sna glmustu ya hni hkkni helal et cnm" mi? sanmam. asssiri tatsız olay. baban da imamdi zaten, istese o da alirdi mk niye almadiysa senin suçun yok. (kendim teselli)
affet beni imamın oğlu...
gerci biz de seninle aynı tiyatrodaydik, oyunda sarılma kısmı vardı seninle benim. ben de o an fazlasıyla senin ter kokuna maruz kalmıştım aq cocu. tm ödeştik olm.
skisleee
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar