bugün
- uludağ sözlüğün hacklenmesi9
- kolye142
- erlik5
- cep telefonu17
- nokia16
- günün sözü6
- pazarları çizgi film izlemek için erken uyanmak3
- erlik'in gizli bir akp'li olması2
- rüzgar12
- türkiye'nin kıymeti bilinmemiş şarkıcıları4
- pizza bira ikilisi4
- bal10
- türkiyede kürt olarak barınabilmek için gerekenler71
- lale14
- abd de futbol sahasına kamyonet dalması2
- 17 ekim 2026 gençlerbirliği galatasaray maçı22
- var olmak için ne yaptınız13
- pazar günleri ekmek almak3
- asla evlenilmeyecek erkekler5
- pazar günü erken kalkmak3
- sevgiliye uzaktan bakmak3
- sen kimsin sorusuna 3 kelimelik cevap ver10
- yüzde 50 burslu psikoloji bölümü kazanmak12
- ilkokul bebesine türbanı savunmak65
- evi ev yapan şeyler14
- kaplan17
- kader4
- bileklik19
- fil9
- yogartiksen39
- billie eilish'in memeleri7
- aslan15
- sözlük obezlerinin fotoğrafları10
- 14 ekim 2026 aston villa fenerbahçe maçı75
- kuş5
- 25 yılda adam edilen istanbul'u 5 yılda bitirmek48
- at6
- sevgili nedir7
- başka birinin ayağını yalamış erkekle evlenmek7
- gül7
- eskortluk yapan sözlük yazarı25
- brezilya7
- kim kimi neden sevmiyor14
- galatasaray balı2
- galatasaray19
- duayı bencil bir iş haline getirmek5
- ankara8
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı84
- sabah 6:00'da nervionun resmine bakarak rakı içmek12
- gece gece sinirlenmek4
Oldukça farklı ve kendi şahsına münhasır bir film. Bu güne kadar altı bin civarı film izledim ama bana, " Şu ana kadar izlediğin en garip karakter hangi filmdeydi, kimdi ?" diye sorsalar fazla düşünmeden Andy Koufman derdim herhalde. Bu nasıl bir insandır, ne tür bir adamdır hala çözemedim. "Nasıl komik olunur" diye soru soran ama amacının komedyenlik olmadığını ve insanları güldürmeye çalışmanın saçmalık olduğunu düşünen bir şovmen, yaptığı şakaları kendisi için yapıp insanların şok olmasına gülen ama bunun şaka olduğunu bile söylemeyip gün be gün kendisinden nefret edilmesine aldırmayan, hatta toplumsal nefret duyulan bir adam. En yakın arkadaşlarına dahi neyi neden yaptığı anlaşılamayan deli gibi garip bir adam bu andy koufman. Bu sebeple böyle bir karakteri izlemesi hem keyifli hem sinşr bozucu idi.
Jim Careye değinmem gerekirse eğer; filmi izlemeden önce Koufmann hakkında videolar izledim müzik aleminde Orjinalinden daha iyi olan coverlar diye bir sohbet vardır, işte Jim Carey için sinema adına benzer bir yorum yapabilirim herhalde; Andy Kouman dan daha iyi bir Andy Koufmann koymuştu önümüze hayranlıkla izledim.
Jim Careye değinmem gerekirse eğer; filmi izlemeden önce Koufmann hakkında videolar izledim müzik aleminde Orjinalinden daha iyi olan coverlar diye bir sohbet vardır, işte Jim Carey için sinema adına benzer bir yorum yapabilirim herhalde; Andy Kouman dan daha iyi bir Andy Koufmann koymuştu önümüze hayranlıkla izledim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar