bugün

isveç sağlık sistemi

Yoğun bakımların olmadığı, Türklere karşı duyulan nefret nedeniyle de Türklerin ikinci planda kaldığı sağlık sistemidir. Durun, lütfen okuyun bir şunu, öyle hemen eksilemeyin. Ciddi anlamda sinir bozucu oluyor çünkü.

"Sadece üç beş dazlak o kadar" diyen terör sevicilerin de yazdığı başlık.

Al bak üç beş dazlak bunlar benim tatlı terör sevici arkadaşım. Tabii teröristlere mamasını veren ülkelere laf ettirmezler, içlerine Türklere karşı aşıladıkları nefretle provoke ettikleri iskandinav Halkları her yıl PKK kamplarından binlerce mülteci alır ne de olsa. Al bak şimdi.

https://www.yeniasya.com....estoranina-saldiri_499394

https://www.ntv.com.tr/du...ri,UiNuoimyMkyrA1pHZpEs6A

https://www.haberler.com/...ni-havaya-7540404-haberi/

http://www.cumhuriyet.com...i-turkler-tedirgin-423942

https://www.hurriyet.com....-aileye-saldirdi-41360105

Ayrıca olmayan sağlık sistemidir. Eğer olsaydı bu şekilde uzun uzun yazılmazdı bazı şeyler. Bana zerre yararı yok bu hükumetin. Yalnız ben hayatının yarısını yurt dışı topraklarında geçiren biri olarak kökenim olan toprakların doğru yaptığı şeye doğru diyemeyeceksem şerefimde bir sorun vardır. Yaşadığım olayları burada uzun uzun yazamayacaksam bende bir sorun vardır.

Ayrıca sen benim yazdıklarım okunmasın diye çok uğraşıyorsun değil mi küçüğüm? Yaş olarak algılama bunu sadece, bir insan sadece yaş olarak küçük kalmaz birilerinden. Sadece üç, beş dazlak diyorsun da Suriye'ye YPG'ye karşı yaptığımız Barış Harekatlarında otomobilinde elinde bebeğiyle birlikte linç edilen insanları neden yazmıyorsun? Bu tezatlığı nereden alıyorsun?

Bak sana bir şey söyleyeceğim. Norveç ve isveç senin gibi insanlar için bir cennet olabilir, lakin Türk olduğunda ne mezhebine bakarlar, ne de dinine. Çünkü Terör yuvasıdır. PKK kamplarından her yıl binlerce mülteci alır bu ülke. Orada örgütlenmiş terör kollarından haberi olduğu halde, terör savunucusu olduğu için bunun üstünü kapatmaya çalışan insanlar da az değildir. Ne de olsa isveç ve Norveç onlara mama veren topraklardır.

Ama doğru yahu...

Bu yazılanlarda hükümete saldırı yok! Burada hükümete saldırı yok ise de gerçek olamaz! Kesinlikle imkanı yok böyle bir şeyin! Sadece isveç sağlık sistemine eleştiri var! Norveç ve isveç'in pkk kamplarından aldığı mülteciler var! En büyük şehirde acil sağlık sisteminin olmadığının anlatıldığı, yoğun bakımların olmadığının anlatıldığı bir başlık!

Bir şekilde ortadoğu denilen çukurdan çıkanların, belki de hala çıkamayanların medeniyeti tartıştığı sağlık sistemi ayrıca.

Daha yazdıklarına anlam kazandırmak için virgül koyamayan, toplasanız okul hayatı 8 yılı geçmemiş, lise mezunu bile değil belki de o derece cehalet kokuyor yazılanlar bazılarında.

Ulan benim yazdıklarımdan sen Konyalı olduğumu nereden çıkardın? Ayrıca Konyalı olmanın nesi kötü?

Hani ayrılıkçı, bölücü, kutuplaştırıcı değildin sen? Hani terör örgütü de çok ezilmiş insanların haklarını savunuyordu? Hani birlik, beraberlik, kardeşlik? Ben sana Tunceli topraklarından çıkmış önüne almış bilgisayarı yalan yanlış yazıyor bilip bilmeden diyor muyum?

Eskişehirliyim ben, medeniyeti de gördüm. Annem, babam üniversite mezunu insanlardır ve ben bir Türk'üm. Kendi topraklarımda olan biten her şeyi olduğunca yazmaya çalışıyorum. Bunda ne zoruna gitti bu kadar?

Senin istediğin tek şey ismi "Emrullah" olduğu için birilerinin zarar görmesi aslında doğru. Hadi saklama o gerçek yüzünü. PKK kamplarından mülteci olarak alınan kardeşlerinin mutluluğunu bozuyorlar çünkü isveç'te Türkler doğruları anlatarak, şimdi bunu da inkar etmemek gerek. Bunları yazmaya harcadığım zamana yazık. Sanki birileri gelip okuyacakta. Biz sadece hükümete saldırı olduğunda bunun görüşümüz doğrultusunda olduğu için bir şeyleri okuyoruz. Sorunlardan biri de bu...