bugün
- evlenecek kız kalmaması10
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı24
- kadınınızı çalıştırır mısınız8
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması18
- türk kızı9
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- kocasını seven külotsuz yatar3
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- seri eksici ibne4
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak6
- seri eksici ezik11
- geceye bir kadın yalanı bırak4
- sarapci koala75
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- koşun koşun havadis var7
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- öyle bir sevişmek ki yatağın ağlaması3
- gocu31
- açık oy5
- çanakkale savaşındaki dervişler4
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- zorunlu eğitim21
- isveçin coca cola yerine uludağa geçmesi3
- karması 2000 den çok olanların biraz şey olması3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- tarık akan4
- akciğer kanseri3
- türk seküler devrimi11
- renault 9 broadway6
- cin görmüş yazarlar8
- simko38
- siyaset konuşmayan yazarlar3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı4
- sırrı süreyya önder7
- anın görüntüsü19
- steroidden sonra çüksüz kaldım2
- yokuş yukarı arabayı geri kaçıran erkek10
- döner dürümün ardından terk edilmek2
- s'i l v'e r m'i s t13
- doğu erkeklerinin oğlancı olması3
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan36
- kürt faşisti5
- erkekler için mutlu evliliğin sırları7
- hoşlanılan kızı çayı kıtlama içerken görmek5
- dinci mizahı3
- eksi karmaya oynasaydım sözlüğün içinden geçerdim2
- gecenin şarkısı6
görülen korkunç kabuslarla belki az da olsa değeri anlaşılan kaynak, döngü, şey her ne ise artık..
bundan iki sene önce gidilen bir istanbul gezisinde büyük bir firmanın deneylerinin beyninme hasar verdiğini ve çalışanların tecavüz ettiklerini görüyordum rüyamda. ve kusursuz bir kabus için; tabi ki beni işlemediğim bir cinayetle suçluyorlardı. beyin öyle bir şeydi ki verdiği hasarı ne onarabiliyor ne de kanıtlayabiliyordu. geçen zamanla beraber de en ufak bi tecavüz izi kalmamasına şaşırılmamalı sanırım. sonuçta her şey kusursuz.ve mahkemede karar anı; çat çat.. on beş yıl hapis!
bu olamazdı, olmamalıydı tabi ki o an. artık dünyayı göremeyecek olmanın verdiği korkunç üzüntü, her gün yattığın yatağa yatamayacağının düşüncesi, yarım yamalak kalacak ve hayatına devam edemeyecek bir anne, bir kez de belki de ilk kez de kızı için çin çin yapacak bir baba. on beş yıl boyunca annenin boş yere o harç parasını yatırıp yatıramayacağı karmaşası,okuyamayacak olmanın sıkıntısı, bir daha deniz göremeyecek olmanın verdiği üzüntü... her şey ama her şey düğümleniyor sanki, hayat da bir film şeridini çoktan aşıp kabusa dönüşüyor. hep girenlerin o dayanılmaz sesi kulağımda; "bir gün buraya düşeceğimi aklımın ucuna bile getirmezdim." uyanmak üzereyken gözümü açıp rüyada olduğumu farkedip tekrar rüyaya gitmenin hazzından çok çok uzak bir şey. göz açma isteği, lütfen kabus olsun çığlıkları.
-anne rüyaydı di mi lütfen anne rüyaydı di mi?
-yavrum?
- ben öldürmedim biliyorsun ben öldürmedim anne!
- rüyaydı pamuğum..şşş..geçti..
hayat böyle bir şey işte..görebildiğin, yaşayabildiğin her şeyin farkına kabuslar olmadan varılmıyor.
teşekkür ederim hayata ve şükürler olsun hayatımdaki her şeye..
bundan iki sene önce gidilen bir istanbul gezisinde büyük bir firmanın deneylerinin beyninme hasar verdiğini ve çalışanların tecavüz ettiklerini görüyordum rüyamda. ve kusursuz bir kabus için; tabi ki beni işlemediğim bir cinayetle suçluyorlardı. beyin öyle bir şeydi ki verdiği hasarı ne onarabiliyor ne de kanıtlayabiliyordu. geçen zamanla beraber de en ufak bi tecavüz izi kalmamasına şaşırılmamalı sanırım. sonuçta her şey kusursuz.ve mahkemede karar anı; çat çat.. on beş yıl hapis!
bu olamazdı, olmamalıydı tabi ki o an. artık dünyayı göremeyecek olmanın verdiği korkunç üzüntü, her gün yattığın yatağa yatamayacağının düşüncesi, yarım yamalak kalacak ve hayatına devam edemeyecek bir anne, bir kez de belki de ilk kez de kızı için çin çin yapacak bir baba. on beş yıl boyunca annenin boş yere o harç parasını yatırıp yatıramayacağı karmaşası,okuyamayacak olmanın sıkıntısı, bir daha deniz göremeyecek olmanın verdiği üzüntü... her şey ama her şey düğümleniyor sanki, hayat da bir film şeridini çoktan aşıp kabusa dönüşüyor. hep girenlerin o dayanılmaz sesi kulağımda; "bir gün buraya düşeceğimi aklımın ucuna bile getirmezdim." uyanmak üzereyken gözümü açıp rüyada olduğumu farkedip tekrar rüyaya gitmenin hazzından çok çok uzak bir şey. göz açma isteği, lütfen kabus olsun çığlıkları.
-anne rüyaydı di mi lütfen anne rüyaydı di mi?
-yavrum?
- ben öldürmedim biliyorsun ben öldürmedim anne!
- rüyaydı pamuğum..şşş..geçti..
hayat böyle bir şey işte..görebildiğin, yaşayabildiğin her şeyin farkına kabuslar olmadan varılmıyor.
teşekkür ederim hayata ve şükürler olsun hayatımdaki her şeye..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar