bugün

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Bugün az samimi olduğum bir sürü insanın tavsiyelerine maruz kaldım. Tercihlerimi sorgulama haddinde bulundular. tamam ben kendime fazla değer veriyorum ama zaten ben kendi gözümde onlardan daha değerliyim. Fakat en azından çok samimi olmadığım sürece birine şunu şöyle yap deme haddini bulmam kendimde. Hatalıysa bile derim ki "yani senin tercihin bu" der geçerim. Fakat sen değersiz böcek benim iyiliğimi düşünüyormuş kisvesi altında bana "bak yapma böyle" diyerek benim üzerimden ego tatmini yapmaya çalışıyorsun. Benim anlamadığım benim hatamın bedeli sana mı kesilecek ki sen benim iyiliğimi düşüneceksin bir de?
Gerçekten bu insanlar kendilerini başkalarının hayatı hakkında yorum yapacak kadar değerli hissedecek ne düşünüyorlar ki?
Rahatsızlığımı dolaylı yoldan belirtmeme rağmen devam etti bir de bu durum. Tuhaf, illa birilerini kırmak mı gerekiyor? illa o sarsılmaz sandığınız egonuzu yerle bir mi edeyim?
Yoruldum bugün gerçekten. Bedenen sanıyordum ama zihnen yorulmuşum. Normalde umrumda bile olmaz, it ürür kervan yürür mottosuyla hareket ederim ama zaten canımı sıkan bir mevzuda alakasız alakasız insanlar kafa ütüleyince yıldım bugün. Kendini bir bok sanan insanlarla bir arada olmak yorucu. Bazen kafalarını duvardan duvara vurduğumu hayal ediyorum bazılarının. Ya sabır, doktor olmak isteyerek girdiğim yerden katil olarak çıkmam inşallah. Amen.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026