ibb temizlendikçe kuduran çomarlar

--spoiler--
adam işçi kıyımı diyor, bakar mısın arsız aktroll e makarna kömür için mi yoksa bankamatik için mi çalıştığı belli değil.
--spoiler--

Kardeşim bırak şimdi bankamatik memurlarını. Genel başkanın işçi çıkarmayacağız dedi mi demedi mi? Bankamatik memuru olduğu alnında mı yazıyor nasıl ayırt ettiniz amk. Madem çalışmadan para alanlar işten atıldı niye hakların da dava açılmadı, paralar geri alınmadı. Buna cevap ver. boş boş konuşma.

beyni yok fikri var. götlek sen kimsin ki bana aktroll deme cürretinde bulunuyorsun. bakkala ekmek almaya yollasam evin yolunu bulamaz gelmiş burda artislik yapıyor habeş maymunu.

--spoiler--
artık üç kuruşluk tarikatlara, hortumcu yandaşlara,tecavüzcü derneklere para akmıyor.
--spoiler--

eee ne güzel işte. bizde soruyoruz buralara akmayan paralar nerelere gitti. düşün şimdi sürekli bir yöne para akışı var. Sen bunu kestiğini söylüyorsun, o zaman bu para bir yerde birikmesi lazım ve bir şeyler yapılması lazım.

Soru şu - tarikatlara gittiğini iddia ettiğiniz paralar nerede birikiyor mesela, telaffuz edilen rakamlar ibb kasasında kalıyorsa hangi hizmete harcanıyor mesela. bilgi verirmisin bir zahmet.