bugün

coronavirus

Sarsın kuzeni olan virüs. Bir dönem hit olan virüslere şöyle bir göz atarsak :Sars, kırım kongo, kuş gribi, h1n1, ebola ve corona.

Zaten hepsi ne hikmetse domuzdan, yarasadan, maymundan falan gelir. Ee bu domuza nereden gelmiştir?

Çinde 2017 yılında kurulan laboratuvardan yayılmış olabileceği de söyleniyormuş. Böyle bir şey olursa hiç şaşırmam. Sonuçta bu ve benzer virüslerin zaten laboratuvar ortamında üretilip insanların üzerine salındığını düşünüyorum. Bir şeyleri tedavi etmek yerine insanları hayat boyu bir ilaca mahkum etmek daha karlı sonuçta. Bu yüzden de sürekli yeni hastalıklar lazım.

"WUHAN'DA 2017 YILINDA ViRÜS LABORATUVARI KURULMUŞ! CORONA ViRÜSÜ…

Corona virüsünün ilk ortaya çıktığı yer olan Çin'in Wuhan kentinde 2017 yılında bir virüs laboratuvarı kurulduğu ortaya çıktı. Laboratuvarın kurulmasına karşı çıkan bilim adamları, 3 yıl önce tehlikeye dikkat çekerek, "incelenen virüslerin laboratuvardan dışarı sızması ve kontrolden çıkması" ihtimali hakkında açıklamalar yapmıştı. Ancak Çinli mikrobiyologlar, dünyanın en büyük biyolojik tehditleriyle boğuşmak için yetkilendirilmiş bir 'elit kadro' olduklarını söyleyerek uyarılara kulak asmadığı iddia edildi." kaynak : sabah gazetesi