atiye dizisi

Tek oturuşta tüm sezonu izleyip geldim şimdi başlıyorum eleştirmeye. Mistisizm, gizem seven biri olarak tatmin oldum ama final sahnesi aşırı boktandı. Çok uyduruk bi mor bahçe yapmışlar gülmemek için tuttum kendimi. Dark ın müziklerine çok benzer müzikler kullanılmış ve mağara geçit tünel olayları bana acayip darkı anımsattı. Zühre de aynı clouida ya benziyor zaten. Oa e de hatrı sayılır bir benzerliği var tabii. Benzeyebilir bunda bir problem yok, hatta hoşuma bile gitti.

Bildiğimiz bir kültürün unsurlarını izlemek benim hoşuma gitti. Merak duygusunu diri tutuyor ama her şey tahmin edilebilir. Cansunun ozana aşık olduğu ve Erkan'ın kardeşi olduğu çok belliydi hiç şaşırmadım. Erkan'ın babasıyla ilgili olan sahneler beni şaşırttı sadece. Ozanın, babasından kemerle dayak yediği sahne çok rahatsız ediciydi, genel olarak serdarlı sahneleri sevemedim hiçbir yere de bağlanmadı zaten, bu adam kimdir, alakası nedir, atiyeyi nerden bulmuş, o fotoğraf dolu oda ne, ozanla atiyenin sevgili olmasıyla alakası ne hiçbiri açıklanmadı ama sözde öykünün kötü adamı.

Beren saat oyunculuğunu konuşturmuş diyemeyiz ama fena da değildi. Mehmet günsür çok seksiydi onun oyunculuğuna odaklanamadım. Ben atiyenin annesi rolündeki kadını çok başarılı buldum, büründüğü rol oynaması zor bir rol ama üstesinden gayet iyi geldi bence.

Puanım da 7.5 ama bu türü sevdiğim için 7.5. fantastik gizem sevmeyenler için 3 4 olur.