bugün

babil dizisi

Digitürk’ün beIN CONNECT platformunda yakın zamanda izleyicisiyle buluşacağı duyurulan Babil dizisinden açıklama yayınlandı. Yapımcı firma ve kanalın ortak açıklamasında dizisinin beIN CONNECT platformunda yayınlanmayacağı duyuruldu. Dizinin yeni kanalının hangisi olacağı henüz açıklanmadı.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta gibi başarılı oyuncuların başrollerini paylaştığı “Babil” dizisi, 13 bölümden oluşacak.

işte o açıklama:

beIN MEDIA GROUP ve Ay Yapım olarak aldığımız ortak kararla “Babil” dizisinin beINCONNECT Platformunda yayınlanmayacağını bildirmek isteriz. Her iki kuruluş açısından da yayın takvimiyle ilgili değişen zamanlamaların taraflara uymaması sebebiyle yapılan anlaşmayı maalesef karşılıklı olarak sona erdirmiş bulunmaktayız.

beIN MEDIA GROUP ve Ay Yapım farklı ve yeni projelerde iş birlikteliklerine devam edecektir.

Saygılarımızla;

beIN MEDIA GROUP & Ay Yapım 

-------------

Benim aldığım kulis dedikodularına göre özellikle fox tv ve show tv diziyi alabilmek için çaba sarf ediyor.

Ferhat ile şirin dizisinin reytingleri kötü. Toparlanamaz ise final yapıp yerini babil dizisine bırakabilir. Yani fox tv almaya daha yakın. Lakin ay yapım lı çukur dizisinin show tv de olması ve reytinglerde ki yüksek performansı aynı yapım firmasından çıkan babil dizisinin show tv ye daha yakın olduğunu gösteriyor. Bakalım kim kazanacak. Göreceğiz.

Edit: bence fox alsın. Swh.