bugün

türk telekom

hayatımda kullandığım en dandik operatör. vodafone'dan geçtim, geçtiğime de geçeceğime de pişman oldum.

doğru dürüst şebeke yok. deprem dolasıyıyla kesilen şebekeleri saymıyorum, fakat normal gündelik hayatta da adam akıllı çektiğini görmedim. (yıllar önce avea'da aynı boktu zaten.

adam akıllı paket seçenekleri yok. tamam uygun fiyatlısın, ama biraz paket çeşitliliğinl arttır be güzel kardeşim. sadece 1gb ve 500mb ile olmuyor böyle be. ve tek paket oldukları için fiyatlarda uçuk. koskoca türk telekomsun, vodafone kadar olamadın. ulan adamlarda öyle bir paket çeşitliliği var ki.. günlük 100mb 2tl falan mesela. sınırsız youtube paketinden tutta, sınırsız sosyal medyaya kadar bir çok özel paket bulunduruyor. özlüyorum seni be vodafone.

mobil uygulaması çok dandik. uygulamayı açıyorsun, şifre belirliyorsun, büyük bi efor ile girmeyi başarıyorsun. kalan kullanımlarına bakıyorsun, adam akıllı göstermez. 200mb kaldıysa, 500-600mb gösterir mesela. delirdin mi lan sen? adam gibi güncellesene şu kullanımları. saçma sapan gösteriyorsun, sonra milleti s*k gibi ortada bırakıyorsun. anlık performans beklemiyorum, ama düzelt lan artık şunuda. mobil uygulamadan çıktıktan sonra, tekrar şifre falan almadan girememen de cabası. ulan insan kaydeder de devamlı uğraştırmasın en azından. of offf.

sil süpür kampanyası inanılmaz boş ve gereksiz. siliyoruz, süpürüyoruz. yok sınırsız whatsapp, yok sınırsız dakika bilmemne. g*tüne sok. whatsapp dediğin şey, zaten veri kullanımı kb'larla oynuyor. gerek bile duymuyoruz. bunu koyacağına sınırsız sosyal medya falan koyda bir boka yarasın. ulan her hafta bunları koyacağına bu kampanyayı sil at, piyasadan kaldır daha iyi. yoksa kullanıcılarınla t*şşak geçmeye devam edeceksin.

sıçayım uygun fiyatına arkadaşlar. bi operatör, elinizde kullandığınız, servetinizi bıraktığınız akıllı telefonu tam verimli kullandırması gerekir. ama ben bu operatörde bunu göremedim. en yakın zamanda geliyorum vodafone. bekle beni.

(bkz: vodafone)

edit: vodafone'dan herkese selam!