bugün

moonlight sonata

Entryme el-cevap

moonlight sonata 03.08.2019 00:52
(#41927186) ben iki numaralı adam değilim. ben numaralandırmada ilk 10'da bile yer almıyorum. ben her gün avrupa yakasından anadolu yakası'na kendi işimden ve kazancımdan feragat ederek bu işin başında durmaya çalıştım maaş aldım kendi özel hayatımdan param pulumdan ödün verdim. sözlüğün 2 numarası olsam zaten halen daha her yerde her şeyde benim adım geçerdi ben 2 numara olmak istedim bana izin verilmedi yani entry 2 numara olduğum sanrısı üzerine devamlılık sağlıyor ki iki değilim keşke iki olsaydım iki olsaydım sözlük şimdi tv'lerde konuşuluyor olurdu ben tv dünyasında oldukça olanaklara sahip biriyim.

kendi yaşamımdan boş zamanlarımdan ödün vererek her gün her gün gitmeye çalıştım ve o bahsettiğin yetkilerini daha ilk günden yetkililere veremezsin elinde bir veri yok göz ucuyla seçtiğim insanlar bunlar bu yeterli bir teminat değil o pilot başlangıçtı ben güveniyorum ama bir tanesi üç beş tanesi zarar da verebilirdi sözlüğe yetkilerini kötüye kullanabilirlerdi. bu bir zaman işiydi iki numara olmayı o kadar istedim ki yüzlerce kez söyledim ama kabul edilmedim. bir sistem geliştirirken hatalar olacaktır bir anda her şeyi veremezdik ve başında duramayacağım zamanların oluştuğunu tercih edilmediğimi anladım.
burun kıvırmıyorum günde 16 saat çalışıyorum o olanaj yine tanınsın bugün yine başlayayım kalan 8 saatimden feragat etmeye hazırım diyorum. ben hiç suçlu değilim suçlu olsam bağıra bağıra yazardım ama entry çok fazla uzuyor ben bunun gibi 10 metin daha yazabilirim onları da yazsam belki bu entry gelmezdi bile ama vakit yetmiyor enerji yetmiyor güç yetmiyor.