bugün

ergin ataman

kambala'nın doping yaptığı senede alınan şampiyonlukla övünenler tarafından 10 yıl önceki şampiyonluğuna b.k atılmıştı bu adamın.

5 yıl önce el birliğiyle gasp edilmişti şampiyonluğu.

6 yıl önce de el birliğiyle kupa şampiyonluğu gasp edilmişti.

bu yıl ise acısını çıkarıyor.

önce cumhurbaşkanlığı kupası şampiyonu olarak , sonra normal sezon 1. liğini alarak , daha sonra euroleague finaline çıkarak kırbacı oldu hakkını gasp edenlerin kırbacı oldu.

şimdi de kırbaçlığının hakkını iyice vermek üzere.

haydi ataman !

daha önce Ülker'i eşiğine getirdiğin (05-06), Efes'te, bjk'de ve biz de elde ettiğini şampiyonluğu al bakalım.

al da g.tleri arşa çıkmış, her türlü terbiyesizliği yapan, kollanan ( ayran fırlatan Melih'in ceza almaması, küfür eden Fenerbahçe taraftarının dışarı çıkarılmaması, Fenerbahçe'ye seyirci cezası verilmemesi, benzer durumda bjk salonunun boşaltılması vs ) Fenerbahçe holiganlarını kudurt ataman !
© copyright 2005 - 2026