bugün
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- su bardağı ile çay içmek7
- cinlerden yardım alan platformlar3
- tai lung26
- kainatın insanların keşfi için yaratılması4
- muskadan medet uman müslümanlar3
- bütün dinlere inanmamak3
- çıplaklıktan tahrik olanlar sapıktır2
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı7
- askerden sonra dikkat çekmek4
- türkiye de emeklilik2
- anderson talisca6
- nervio varıdı nerede o8
- kadının kalbine giden yol4
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı7
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- osuruktan şiirler89
- şile de ceyda yakova'nın öldüğü motosiklet kazası6
- sözlük dayısı dövmek6
- bir zihinden diğer zihne sirayet eden algı3
- anın görüntüsü20
- ismet gurbuz 202411
- victor osimhen19
- kıyamet2
- gece yarısı evde yarasa uçarken uyanmak3
- psikolojik hastalığı olmayan sözlük kızı5
- commodore 642
- dolar isterse 100 olsun41
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- ben hiç ak partiye oy vermedim2
- kadınların muhabbet etmeyi sevdiği erkek olmak4
- corpus hermeticus4
- fenerbahçe17
- muslettin amca10
- hiç hakiki sarışın kız görmemek5
- mansur yavaş3
- burç soran kadının flörtleşmeye çalışıyor olması5
- içki şişeleri3
- hoşlanılan kızı çorbacıya götürmek4
- yemeksepeti4
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- steam arkadaşı aranıyor5
- arkadaşlar selam4
- balkanlar da sarışın olmaması4
- kitap okuyorum sessiz olun4
- eski sevgilinin mesaj atıp ben aşık oldum demesi3
- mekke anlaşması5
- eski sevgiliyle 50 yıl sonra karşılaşmak5
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- sade sodaya tek atan insan4
(#41648479) çaylaklık sebebini yazmış. şu anda çaylak olduğundan görünmüyor ama profiline girerseniz son entrysi. bir "yetkili" tarafından çaylak olduğu kesinleşmiş gibi oldu. mikrofonu ilgili yerlere bir uzatalım bakalım ne cevap gelecek.
sonra diyorlar ki "başka işiniz gücünüz mü yok allah başka dert vermesin bık bık bık" bakın bu mesele sadece bu yazarın çaylak olması değil. kör göze parmak şeklinde usulsüzlük yapılması. madem sözlük içi yazıyordu neden bugün o başlığı açması beklendi ? dün yapsaydınız önceki gün yapsaydınız.
bu işin sanalı gerçeği olmaz. haksızlık haksızlıktır. bugün buna susarsın yarın öbürküne susarsın. 3.gün sıra sana gelir bu sefer yanında kimseyi bulamazsın. insanların aklı ile oynanmasına itirazımız. bir şeyi yapıyorsan çıkar açıklamasını yaparsın ben yaptım veya yaptırdım dersin. diyemiyorsan öyle perde arkasından iş çevirmeyeceksin. bizim derdimiz haksızlık ile. yazar nicki ile yazarın tanıdık olması veya olmaması ile alakalı değil. 3.5 senedir buradayım bu gördüğüm/şahit olduğum 3.haksız yere cezalandırma. hiçbirisinde sessiz kalmadık çok şükür. burası sözlük yaa ko g.tüne rahvan gitsin. iyi burası sözlük burada sessiz kalalım. yarın bu insanlar dışarıda ellerine fırsat geçince gene aynısını yapacaklar. eline fırsat geçince kimlerin ne yaptığını her gn görüyoruz her gün yazıyoruz eleştiriyoruz. sen fırsat verirsen o verirse ben verirsem yaparlar mutlaka.
sonra diyorlar ki "başka işiniz gücünüz mü yok allah başka dert vermesin bık bık bık" bakın bu mesele sadece bu yazarın çaylak olması değil. kör göze parmak şeklinde usulsüzlük yapılması. madem sözlük içi yazıyordu neden bugün o başlığı açması beklendi ? dün yapsaydınız önceki gün yapsaydınız.
bu işin sanalı gerçeği olmaz. haksızlık haksızlıktır. bugün buna susarsın yarın öbürküne susarsın. 3.gün sıra sana gelir bu sefer yanında kimseyi bulamazsın. insanların aklı ile oynanmasına itirazımız. bir şeyi yapıyorsan çıkar açıklamasını yaparsın ben yaptım veya yaptırdım dersin. diyemiyorsan öyle perde arkasından iş çevirmeyeceksin. bizim derdimiz haksızlık ile. yazar nicki ile yazarın tanıdık olması veya olmaması ile alakalı değil. 3.5 senedir buradayım bu gördüğüm/şahit olduğum 3.haksız yere cezalandırma. hiçbirisinde sessiz kalmadık çok şükür. burası sözlük yaa ko g.tüne rahvan gitsin. iyi burası sözlük burada sessiz kalalım. yarın bu insanlar dışarıda ellerine fırsat geçince gene aynısını yapacaklar. eline fırsat geçince kimlerin ne yaptığını her gn görüyoruz her gün yazıyoruz eleştiriyoruz. sen fırsat verirsen o verirse ben verirsem yaparlar mutlaka.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar