nazar değdirmek

Bana pek nazar değmez, zaten hayatımda nazar değecek kadar yolunda giden bir şey yok hahahha.

Nazarım çok değer arkadaşlar, o yüzden olumlu bir şey söylediğim zaman poponuzu çimdirin, dilinizi ısırın, donunuzu, fanilanızı ters giyin, kurşun falan döktürün.

Bir arkadaşım vardı artık değil tabii hhaha. bu arkadaşın dört senelik, uyum içerisinde giden bi birlikteliği var.

Ortamda çocuk konuşurken kız gözünü çocuktan ayırmıyor. Komiklik olsun diye anlattığı aptalca şeyleri bile tebessüm ederek dinliyor. Bende hayretler içerisinde kızı izliyorum.

Arkadaşlarla muhabbet ederken konu onların ilişkisi ve uyumundan açılıyor. Bende kızın ne kadar hanımefendi olduğundan falan bahsediyorum.

Hatta bi kız saatlerce askerlik anılarını dinleme tahammülü gösteriyorsa olmuştur o ilişki diyorum. Biz sıkıldık, kız hala saatlerce anlatsan dinlerim modunda elleri çenesinde oğlanı dinliyor amk.

Tabii ben bu tespitleri yaptıktan 1 hafta sonra ayrılıyorlar. Eleman kızın telefonunda ilişkilerini en ince ayrıntısına kadar anlattığı mesajları okuyor. Bizim elamanı altı ay boyunca bu mesajlaştığı elemanla aldatmış, çocuk 2 ay piyasada gözükmedi, derbeder olmuş yazık. Sonra öğrendik ki şehri terketmiş.

Şimdi etrafımda ne kadar ilişkisi olan insan varsa araya mesafe koydu. Çokta güzel oldu, sevindim valla. Zira o vıcık vıcık ilişkilerinize tahammül edilmiyordu, ayrılırsınız inşallah.