bugün
- arkadaşlar bakar mısınız9
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- müzik haramdır4
- gir içime hünharca11
- satranç haram yasaklansın15
- dinlemeyi bilmek5
- hayatının geri kalanını belirleyecek mesaj4
- uludağ sözlük online sayısı5
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- karşı cinste çekici gelen şeyler3
- true yazar mı sorunsalı4
- kürt mutfağı7
- eğirdir gölü3
- götü başı ayrı oynayan insanlar3
- faik öztrak4
- gocu43
- beyazsemsiyeliyabanci48
- recep tayyip erdoğan8
- kürt kültürü3
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri7
- en sevilen meyveler8
- the gilded lily3
- kızının düğününde oynayan baba8
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı6
- şovalye ruhlu erkek2
- sssilvermist11
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- opi2
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- evlilik kötü bir şeyse neden bu kadar insan evli4
- ona bir şey söyle18
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- yazarların tatil denilen şeyden anladıkları5
- bu devirde fes giymek5
- ısparta10
- aziz yıldırım 35 ci başkan4
- kalkmayan bir erkeğe ne tavsiye edersiniz4
- taziye çadırı2
- buddy dude20
- halkın gelir düzeyinin yükselmesi4
- kürdistan3
- kız tavlama garantili çalmalık enstrüman4
- ets tur ile balayının zehir olması2
- yagmurcu6
- anadolu mutfağının çok abartılması5
- yapay zeka moderatörü17
- togg'a lpg taktırmak11
Önce okul Ve sonra da iş hayatında sadece sigaralı ortamlarda bulunduğumda uyum sağlayabilmek için, ve bazen arada da içkiyle beraber yahut yağmurun çiselediği ılık havalarda ve yolculuklarda tek tük içerdim. Yaklaşık 10 senedir böyledir. Bağımlı olmayacağım ve asla hususi sigara alıp içmeyeceğim konusundaki inancım netti. Zaten toplasan bir ay içinde bir paketi asla geçmezdi. Hatta aylarca içmediğim de olmuştur.
Ama bu eşik sanırım birkaç zaman önce kırıldı. Artık sigara içince farklı bir duyumsama içine girmeye başladım, ki bu kırılma anı oluyor sanırım. Bir yandan iş stresi, bir yandan kavurucu yalnızlık, bi yandan babamın hastalığı derken artık keyif aracı olmaktan çıktı ve bir sığınak ve dert ortağı halini aldı. Lanet zamanlar geçirdiğimden, bir kaçış ve yalnızlığımı bir nebze gideren bir şey oldu sigara. Niye böyle oldu bilmiyorum.
Ha sigara hiç bir şeyin çözümü değil elbette. ama onun yerine koyabileceğim bir şey de gelmiyor aklıma. Bazen geceleri uyuyamayıp veya aniden irkilerek uyanıp balkona çıkıp bi sigara yakıyorum, iyi geliyor. Hepsi bu.
Ama bu eşik sanırım birkaç zaman önce kırıldı. Artık sigara içince farklı bir duyumsama içine girmeye başladım, ki bu kırılma anı oluyor sanırım. Bir yandan iş stresi, bir yandan kavurucu yalnızlık, bi yandan babamın hastalığı derken artık keyif aracı olmaktan çıktı ve bir sığınak ve dert ortağı halini aldı. Lanet zamanlar geçirdiğimden, bir kaçış ve yalnızlığımı bir nebze gideren bir şey oldu sigara. Niye böyle oldu bilmiyorum.
Ha sigara hiç bir şeyin çözümü değil elbette. ama onun yerine koyabileceğim bir şey de gelmiyor aklıma. Bazen geceleri uyuyamayıp veya aniden irkilerek uyanıp balkona çıkıp bi sigara yakıyorum, iyi geliyor. Hepsi bu.
Gündemdeki Haberler