bugün
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı63
- kiraz cicegi kolonyasi21
- okan buruk'un hakeme ana avrat küfür etmesi8
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek15
- okan buruk8
- bir yazara küfredilen entryyi artılayan yazarlar8
- galatahahahahahaha7
- hala açılacak başlık bulunması5
- silvermist'in mutfağına konuk olmak13
- uğurcan çakır4
- çok eşliliğin iğrenç bir şey olması6
- galatasaray'ın ülke puanının anasını bellemesi5
- 0 0 710
- dm yazarlığı8
- ne kadar paranız var10
- arkadaşlar ben gudubet miyim3
- mansur yavaş'ın akp'ye geçmesi10
- galatasaray'ın aslında osimhensaray olması3
- timurrlenk3
- dereden altın bulmak5
- kendinle alakalı ilginç bir bilgi ver6
- bakarız diyen erkek18
- clemence baptista2
- fransız devrimi3
- avrupa fatihahahahaha3
- gta 78
- cübbeli ahmet hoca9
- arkadaşlar lütfen uyur musunuz3
- sırlar denizi5
- çin tayvan gerilimi türkiye'yi etkilemez4
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir10
- yaratılış kıssası3
- iyi geceler6
- zalazar'ın cincona döşediği uzun menzilli boru2
- ayşe tokyaz cinayetinde cemil koç'a müebbet3
- kronik omurga yetmezliği3
- çine neden bir şey olmuyor4
- ruhi çenet9
- iphone duo4
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği4
- deplasmanda atılan golün bir ağırlığının olmaması3
- anın görüntüsü27
- sözlüğü gerenler2
- semicenk şarkıları4
- cincinnati cini3
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- ayak fetişizmine sapıklık diyen yobazlar5
- sözlükten hatun indirmek5
- sözlüğün en kütür kütür yazarı7
- sözlüğün sarması13
farkedildiğinde en başta aşk olmak üzere, bütün güzel şeylerin içine eden, ama söylenen kişi tarafından hep bir bahanesi, mazereti bulunan sahici olmayan söz dizisidir.
çok büyük aşkla sevilen, birlikte unutulmaz anların yaşandığı, uğrunda her fedakarlığın göze alındığı, sadece birlikteyken mutlu olunduğunun karşılıklı hissedildiği, kendisine her konuda açık olabileceğinin, net olması gerektiğinin, bir sorun varsa dürüstçe paylaşırsa çözmek için destek ve anlayış göreceğinin açıklanmasına rağmen, kişinin söylediği, ortaya çıktığında da "seni kaybetmemek için" diye bir gerekçe gösterdiği, böylece kaybedişi ışık hızına dönüştüren, gözde sinek kadar bile kalmamasına sebep davranış biçimidir.
"iyi ettin, iyi b.k yedin, o kadar fırsat verdim, kapı açtım, dürüst ol, bir şey gizleme, yalan söyleme dedim, sen ne yaptın? yüreksizliğin, kolaycılığın yüzünden, üç kuruş baba parasından geçemediğinden, uğruna herşeyden geçen aşığını kaybettin. mis gibi aşkın da, benim aşka, hayata, insanlara dair tüm inancımın, ritüellerimin de içine s.çtın, şimdi çek git. beni daha fazla seviyene indirmeden defol hayatımdan ve görüş sahamdan, ve lütfen kendini yalancı diline hakim olabilecek duruma gelene dek, bütün hemcinslerimden hatta ara cinslerden de uzak tutacak bir yere kilitle. ben de her seferinde ödlek ve zayıf karakterine küfretmek için, yalan üzerine söylenmiş tüm şarkıları dinleyeyim." dedirten "kişi" değil, "şahıs" değil, "adam" zaten hiç değil, şey'dir. artık her sabah, ve her akşam kapı önünde beklese, yalvarsa, bahanelerle karşılaşılmaya çalışsa da, o yalanın ta kendisi olmuştur. hiç olmuştur.
ayrıca, bütün şarkıcılarınki dinlenip okunup,hatırlanıp da ebru gündeş'in dinlenilmediği ya da kendisine haksızlık edildiği fikrini çağrıştıran, şarkısıdır.
kırık dökük bir sal gibi.
battım ha batacağım.
mahşer günü günahına.
inan kefil olacağım.
dönmeyeceksen söyle.
ateşinle yanacağım.
yandığım ateşler de.
sevdan gibi yalan, yalan.
yalan, yalan, yalan, yarim.
yalan, yalan, yalan, yalan.
şeklinde sözleri olup, bu satırların sahibi de dahil, dinleyenleri, özellikle yalan nakaratı sırasında ziyadesiyle duygusallaştırdığı da görülmüştür.
çok büyük aşkla sevilen, birlikte unutulmaz anların yaşandığı, uğrunda her fedakarlığın göze alındığı, sadece birlikteyken mutlu olunduğunun karşılıklı hissedildiği, kendisine her konuda açık olabileceğinin, net olması gerektiğinin, bir sorun varsa dürüstçe paylaşırsa çözmek için destek ve anlayış göreceğinin açıklanmasına rağmen, kişinin söylediği, ortaya çıktığında da "seni kaybetmemek için" diye bir gerekçe gösterdiği, böylece kaybedişi ışık hızına dönüştüren, gözde sinek kadar bile kalmamasına sebep davranış biçimidir.
"iyi ettin, iyi b.k yedin, o kadar fırsat verdim, kapı açtım, dürüst ol, bir şey gizleme, yalan söyleme dedim, sen ne yaptın? yüreksizliğin, kolaycılığın yüzünden, üç kuruş baba parasından geçemediğinden, uğruna herşeyden geçen aşığını kaybettin. mis gibi aşkın da, benim aşka, hayata, insanlara dair tüm inancımın, ritüellerimin de içine s.çtın, şimdi çek git. beni daha fazla seviyene indirmeden defol hayatımdan ve görüş sahamdan, ve lütfen kendini yalancı diline hakim olabilecek duruma gelene dek, bütün hemcinslerimden hatta ara cinslerden de uzak tutacak bir yere kilitle. ben de her seferinde ödlek ve zayıf karakterine küfretmek için, yalan üzerine söylenmiş tüm şarkıları dinleyeyim." dedirten "kişi" değil, "şahıs" değil, "adam" zaten hiç değil, şey'dir. artık her sabah, ve her akşam kapı önünde beklese, yalvarsa, bahanelerle karşılaşılmaya çalışsa da, o yalanın ta kendisi olmuştur. hiç olmuştur.
ayrıca, bütün şarkıcılarınki dinlenip okunup,hatırlanıp da ebru gündeş'in dinlenilmediği ya da kendisine haksızlık edildiği fikrini çağrıştıran, şarkısıdır.
kırık dökük bir sal gibi.
battım ha batacağım.
mahşer günü günahına.
inan kefil olacağım.
dönmeyeceksen söyle.
ateşinle yanacağım.
yandığım ateşler de.
sevdan gibi yalan, yalan.
yalan, yalan, yalan, yarim.
yalan, yalan, yalan, yalan.
şeklinde sözleri olup, bu satırların sahibi de dahil, dinleyenleri, özellikle yalan nakaratı sırasında ziyadesiyle duygusallaştırdığı da görülmüştür.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar