bugün
- uludağ itiraf8
- sözlük whatsapp grupları9
- özbek kadınlar7
- friedrich hegel la bi cay icek5
- birader bey baydır4
- civcivler osurur mu5
- kendi halinde efendi insan2
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın4
- yeni bir din kurmak5
- asgari ücretle geçinebilmek2
- rus kadınla evlenir misiniz4
- terörsüz türkiye sürecine karşı çıkanlar3
- deccal internetten çıkacak7
- dün gece ne oldu17
- sıcak havaların sona ermesi5
- orta doğu'nun orta dünya gibi olması7
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay7
- yazmak isteyenin bir şekilde yazması2
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı41
- yazarların otopsileri4
- ruhi çenet8
- teoman'ın 26 yıl önce oynadığı reklam2
- dayatılmış güzellik algısı5
- cennetin de bu hayatta olması3
- togg t6x6
- yarın kpssye girecek yazarlar13
- ruhi çenet videolarına dokunmayan yahudi lobisi4
- enayimiknatisii36
- 06 eylül 2026 antalya da orman yangını2
- ismet kalk çay koy kanka3
- ekşi sözlük11
- gocu bak bi5
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- anın görüntüsü24
- kpss 20263
- ismail kartal10
- kırbaç isteyen var mı5
- gocu51
- deizm6
- kadınların kötü günde terk edip gitmeleri3
- fenerbahçe12
- hangi renksiniz17
- insan olmaya ceyrek kala26
- dansöz izleme keyfi11
- ölüm9
- ellerim bos gonlum hos27
- aziz yıldırım12
- düşün ki o bunu okuyor7
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- bana onu sormayin2
Bazı rivayetlere göre insanoğlunun ilk ortaya çıkışından bugüne 60 milyar kadar insan yaşamış ve ölmüş.
Kıyamet günü Persliler'den, Osmanlı'dan ve uzay çağından insanların olacağı bir ortamı aklınız alıyor mu?
incil, Kuran gibi birçok kitap ve Dünya üzerinde onlarca din varken, en doğrusunu bulup yaşantımızı ona göre şekillendirebilmemiz istenmiş bizden.
Herkesin tanrısı başka.
Ben yapılan kötülükler sonucunda tanrının insanları cezalandırmak amacıyla kaynar kazanlara atacağına inanmıyorum.
Kafamdaki tanrı profili böylesine acımasız değil.
Üzerinde yüzlerce kitabın yazıldığı, filozofların kafa patlattığı tanrı kavramı konusunda hala net bir sonuç yok.
Ben bu konuda hep yüzyıllar önce hem düzeni sağlamak, kötülükler yapıldığı takdirde insanların gözlerini korkutmak ve bu düzeni sağlarken insanları manevi yönden de rahatlatmak için dört beş kafadar adamın yuvarlak bir masada bütün gece düşündükten sonra tanrı diye bir kavramı ortaya attığını düşünür ve savunurdum.
Çok imreniyorum canı gönülden tanrıya sığınarak her gün beş vakit namazını kılıp iman eden insanlara.
Tanrı yoksa onlar bir şey kaybetmeyecekler, sadece imanlarıyla kalacaklar fakat varsa ben ve benim gibi insanlar başta düşünce suçundan cezalandırılacak.
Bazen öylesine merak ediyorumki ölümün ve tanrının nasıl bir şey olduğunu, hemen kendimi öldürmek ve neler olacağını görmek istiyorum.
Sonra yaşamam gereken güzellikler aklıma geliyor ve vazgeçiyorum.
Şarkılardaki gibi '' şeytanı neden yakmadın cehennemin varsa senin ? '' diyesi geliyor insanın.
Bizler aslında iki karşı varlığın zıtlaşması ve kavgası sonucu kime daha çok gelecekler diyerek başlattıkları bir oyunun parçası mıyız?
Tanrı bizim yerimizde olsaydı yaratılan onca güzel memelere rağmen iradesine hakim olabilir miydi?
insan nasıl kendisi tatmin edip mutlu olabiliyorsa ona göre yaşamalı, inançlarını da ona göre seçmelidir.
Tanrının işi çok zor!
Cezalandırılacak ve ödüllendirilecek milyarlarca insanla uğraşacak.
Şimdi size çok önemli bir sır veriyorum.
Tanrı yok.
Kıyamet günü Persliler'den, Osmanlı'dan ve uzay çağından insanların olacağı bir ortamı aklınız alıyor mu?
incil, Kuran gibi birçok kitap ve Dünya üzerinde onlarca din varken, en doğrusunu bulup yaşantımızı ona göre şekillendirebilmemiz istenmiş bizden.
Herkesin tanrısı başka.
Ben yapılan kötülükler sonucunda tanrının insanları cezalandırmak amacıyla kaynar kazanlara atacağına inanmıyorum.
Kafamdaki tanrı profili böylesine acımasız değil.
Üzerinde yüzlerce kitabın yazıldığı, filozofların kafa patlattığı tanrı kavramı konusunda hala net bir sonuç yok.
Ben bu konuda hep yüzyıllar önce hem düzeni sağlamak, kötülükler yapıldığı takdirde insanların gözlerini korkutmak ve bu düzeni sağlarken insanları manevi yönden de rahatlatmak için dört beş kafadar adamın yuvarlak bir masada bütün gece düşündükten sonra tanrı diye bir kavramı ortaya attığını düşünür ve savunurdum.
Çok imreniyorum canı gönülden tanrıya sığınarak her gün beş vakit namazını kılıp iman eden insanlara.
Tanrı yoksa onlar bir şey kaybetmeyecekler, sadece imanlarıyla kalacaklar fakat varsa ben ve benim gibi insanlar başta düşünce suçundan cezalandırılacak.
Bazen öylesine merak ediyorumki ölümün ve tanrının nasıl bir şey olduğunu, hemen kendimi öldürmek ve neler olacağını görmek istiyorum.
Sonra yaşamam gereken güzellikler aklıma geliyor ve vazgeçiyorum.
Şarkılardaki gibi '' şeytanı neden yakmadın cehennemin varsa senin ? '' diyesi geliyor insanın.
Bizler aslında iki karşı varlığın zıtlaşması ve kavgası sonucu kime daha çok gelecekler diyerek başlattıkları bir oyunun parçası mıyız?
Tanrı bizim yerimizde olsaydı yaratılan onca güzel memelere rağmen iradesine hakim olabilir miydi?
insan nasıl kendisi tatmin edip mutlu olabiliyorsa ona göre yaşamalı, inançlarını da ona göre seçmelidir.
Tanrının işi çok zor!
Cezalandırılacak ve ödüllendirilecek milyarlarca insanla uğraşacak.
Şimdi size çok önemli bir sır veriyorum.
Tanrı yok.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar