bugün

burak yılmaz

hayatta bağlılık duyduğum şeyler çok azdır. bunlardan bir tanesi de beşiktaş.

ben beşiktaş'ı kız çocuğum gibi sevdim hep, çünkü babam izmir'den götürürdü maçlara. ister istemez bi bağlılık duyuyorsunuz. yani sizin ki öyle parayla, şöhretle, isimle kıyaslanacak bi sevgi olmuyor. bu sebepledir ki taraftar denilen topluluk rengi ne olursa olsun hep aynı seviyor. şimdi siz böyle severken kalkıp olmadık birini getiriyorlar takıma, adı da bu başlıkta ismi yazan adam.

hayatta beşiktaş maçlarını kaçıracağım aklıma gelmezdi. beşiktaş öaçları olduğu gün dayım, halam,amcam, teyzem, anneannem vs vs hep öldürecek birilerini bulurdum patrona ve izini koparırdım. fakat bu başlıkta ismi yazan adam beşiktaş'a geldiğinden beri bende maç izleme hevesi bitti, beşiktaş'a olan hayranlığım köreldi.

diyorlar ki 'sen gerçek beşiktaş'lı değilsin' benim beşiktaş'a olan sevgim sağ kaburgamın 1,5cm altında 3 tane yara izi, toplamda 17 dikiş iziyle ispatlı. peki ya sizin sayın yönetim? sizin beşiktaşlılığınız harcadığınız paralarla mı?

bu hafta fener maçı var ve içimden bi ses bu başlıkta ismi yazan adamın attığı golle galip geleceğimizi söylüyor. biz bu maçı böyle kazanacağımıza fenerden inönü'de 6 yiyelim.

istemiyoruz beşiktaş'a gol attıktan sonra, beşiktaş taraftarına koşup kollarını açan adamı
istemiyoruz otobüs şoförüne artislik yapan futbolcuyu
istemiyoruz hamile karısını dövdü diye haber olan bırak yılmaz denen iti

is-te-mi-yo-ruz.