bugün
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- millet dediğin2
- ikinci defa askere gitmek7
- yalnızlık edebiyatı13
- türkiye bölünebilir mi3
- bir kızla dalga geçmek6
- askerliğin gençler için faydalı olması7
- tai lung42
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- geceye bir mesaj birak2
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- karı gibi erkek4
- sözlüğü 2000 ve sonrası doğumluların basması3
- gizli hesap6
- en sevmediğin insan tipleri7
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- mavi göz7
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- claudian clouds22
- bulunduğun koşullarda mutlu olmak3
- özbek kadınlar14
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- herkesin tavsiye verdiği insan4
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak2
- türk halkını uyuşturma itemleri2
- sözlük whatsapp grupları13
- gecenin geç saatlerinde entry girmek2
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- rennie2
- friedrich hegel la bi cay icek12
- akrep3
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- uludağ itiraf10
- gece vardiyası yazarlar4
- islam'ın hak dini olması6
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- namazın amacı6
- sarapci koala47
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- melissa vargas7
- kahverengi gözlü olmak4
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- yalnız ölmek4
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması6
açıkçası filmden bu tarz bir sembolizm beklemeyerek izledim uzunca bir süre , ta ki kürt kaybolduğunda bir kaç kıvılcım ateşlendi beynimde . kısa süreli aptal hissettim kendimi.
ben cenki bir ortalama türk'ten ziyade ortalamanın altındaki esnaf - yoksul türk statüsünde değerlendirdim.üzerindeki adana demir forması da bunu kanıtlar nitelikte bence.
alper daha çok etliye sütlüye karışmayan ortalama türk insanını andırdı bana yani memur sınıfı. gemideki şımarıklıklar ve eli yüzü düzgünlüğü bana bunu hissettirdi.
ismail kafamızdaki dinci olgusunun daha ötesine geçerek 'kafasına' yediği darbeden sonra aklı başına gelmiş islamcı kesim fakat burada yerine oturmayan taşlar var . kafasına yediği defalarca demirden sonra aklı başına gelmişe pek benzemeyen ülkemizdeki sözüm ona islamcıları pekte yansıttığını düşünmüyorum ancak filmin sonunda ismailin cenke onaylarca bakması ve filmin orada bitmesi de belkide bu sebepten dolayı.
benim için filmde en büyük soru işareti nadir'di yaşadığı bunalımlar ve içine kapalı yapısını çözümlemekte oldukça zorladım varsa bunun hakkında fikri olan beni de bilgilendirsin * .
kürt karakteri de bana realistik gelmeyen bir diğer kişiydi öncelikle seçilen karakter gerçekten çok ama çok kötüydü , evet sampatik ama bu adama kürt diyen hayatında hiç kürt görmemiştir tip olarakta ortalama bir kürdü asla yansıttığını düşünmüyorum . onun filmdeki imgelemsel açıklamasını ise etliye sütlüye karışmayan işler çok sarpa sararsa otoriteyi koruyan ama taraf olmayan kesim olarak görüyoruz bu bağlamda kürt karakterini daha çok islamcı kürt olarak nitelemek bence daha doğru.
sevabıyla günahıyla harika bir yapıt olduğunu düşünüyorum izledikten sonra 3-4 dakika kafamı yastığa gömüp içimi sıkan tarzda bir filmdi. elinize kolunuza sağlık.
ben cenki bir ortalama türk'ten ziyade ortalamanın altındaki esnaf - yoksul türk statüsünde değerlendirdim.üzerindeki adana demir forması da bunu kanıtlar nitelikte bence.
alper daha çok etliye sütlüye karışmayan ortalama türk insanını andırdı bana yani memur sınıfı. gemideki şımarıklıklar ve eli yüzü düzgünlüğü bana bunu hissettirdi.
ismail kafamızdaki dinci olgusunun daha ötesine geçerek 'kafasına' yediği darbeden sonra aklı başına gelmiş islamcı kesim fakat burada yerine oturmayan taşlar var . kafasına yediği defalarca demirden sonra aklı başına gelmişe pek benzemeyen ülkemizdeki sözüm ona islamcıları pekte yansıttığını düşünmüyorum ancak filmin sonunda ismailin cenke onaylarca bakması ve filmin orada bitmesi de belkide bu sebepten dolayı.
benim için filmde en büyük soru işareti nadir'di yaşadığı bunalımlar ve içine kapalı yapısını çözümlemekte oldukça zorladım varsa bunun hakkında fikri olan beni de bilgilendirsin * .
kürt karakteri de bana realistik gelmeyen bir diğer kişiydi öncelikle seçilen karakter gerçekten çok ama çok kötüydü , evet sampatik ama bu adama kürt diyen hayatında hiç kürt görmemiştir tip olarakta ortalama bir kürdü asla yansıttığını düşünmüyorum . onun filmdeki imgelemsel açıklamasını ise etliye sütlüye karışmayan işler çok sarpa sararsa otoriteyi koruyan ama taraf olmayan kesim olarak görüyoruz bu bağlamda kürt karakterini daha çok islamcı kürt olarak nitelemek bence daha doğru.
sevabıyla günahıyla harika bir yapıt olduğunu düşünüyorum izledikten sonra 3-4 dakika kafamı yastığa gömüp içimi sıkan tarzda bir filmdi. elinize kolunuza sağlık.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar