bugün
- ismet gurbuz 202418
- telefon sinyali çekmeyen bölgede kaybolmak5
- sözlüğe fotoğraf atmayanların özgüvensiz sanılması16
- küfreden kız iticiliği5
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar17
- 23 haziran 2026 fransa ırak maçı4
- bozulmaması ile meşhur olan şeyler7
- lise defteri7
- bacak kıllarını almadan şort giyen erkek4
- usta şoförlerden acemi şoförlere tavsiyeler8
- bakire kızla evlenmeyi savunmak5
- ideal sevgilinin en önemli özelliği17
- yeniden üretilse satın alınacak eski arabalar4
- yürüyüş partisi8
- evli çiftlerde tv kumandası kimde olur3
- beyaz otomobil satın almak15
- ankara da nato zirvesi tedbirleri4
- sevgiliye gitmemesi için söylenen sözler5
- aylık 374 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- saba makamı ile okunan ezan4
- türkiye6
- şapkalılar suç örgütü operasyonu2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle25
- mağaza camına kafa atan ergen genç4
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi11
- göbek adınız2
- düşük iq belirtileri5
- amerika birleşik devletleri6
- rabbin para vermesi4
- askere 79 kilo gidip 100 kilo olarak dönmek3
- milli takımı eleştirenleri hapse atma çağrısı7
- hep aynı şeyleri yaşamak4
- ibne penis nah3
- birader beyler biraderdirler3
- almanya5
- bugün de meme atan olmaması13
- 22 haziran 2026 arjantin avusturya maçı3
- chp'deki değişimciler3
- gelmiş geçmiş en iyi türk teknik direktör2
- 2 buçuk yaşında çocuğuna şarap seçen anne5
- ilgi2
- terlikle dövmek2
- makarna süzmek5
- bir arı bir arıya sen kapat ben arıyım demiş2
- yapay zekaya entry yazdıran yazar5
- yaşlılığınız için insan biriktirin12
- diş ağrısı2
- dna testiyle ırk öğrenmek2
- 65 şut çekip gol atamamak5
- ipkis2
insanın arkasında babasının olduğunu bilmesi kadar güven veren duygu olamaz. Evet, pisliğin vücut bulmuş hâli babalar da var. iki dakikalık zevki uğruna çocuk peydahlayıp ortadan kaybolan ya da çocuğunu dövmekten haşat eden milyonlarcası var.
Keşke böyleleri çocuk sahibi olamasa, kısırlaştırılsalar.
Benim babam gibi baba da pek azdır. bir insan sadece eşi ve çocukları için yaşar mı? Yaşarmış.
Çocukken Başımız ağrısa hemen hastaneye götürmeye çalışırdı, hâlâ aynı. O gün biraz az konuşayım, moralimin bozuk olduğunu hissetsin uyuyamaz babam. illa odama gelir, sıkıntını anlat der.
içimizde bir ayakkabının, oyuncağın, hatta şehrin kalmasına hiç müsaade etmedi. Aa ne güzelmiş dediğimiz yere aldı götürdü. Her şeyin en iyisini -kesinlikle güzelini değil ajdhhf- ne sağlıklı ve kaliteliyse onu alır. Babamın aldığı montları hiç sevmezdim. içleri yumuşacık olurdu ama görüntüsü hoşuma gitmezdi. O zamanlar kalbini kırmadan giyseymişim keşke. Ya da bana et yedirmek için kendini helâk ettiği zamanlarda o kadar uğraştırmasaydım. Değdi mi hiç?
Kendi canımdan çok değer verdiğim tek insan babam. Babama zarar geleceğine elli defa dirilip tekrar ölmeyi kabul ederim. hastalandığımda annemden çok babam bekler başımda. Şu yaşıma geldim, çok deli yattığım için her gece ama istisnasız her gece üstümü örtmeye gelir ki üşütmeyeyim.
Annem yoksa kahvaltıyı hazırlar, bulaşığı yıkar, söylenmez asla.
Geçen yıl birkaç kilo aldım. Annem fırsat buldukça aldığım üç kiloyu vermem gerektiğini vurgulardı. Ben de kızıp sofradan kalkardım. Babam bana en sevdiğim dürümü alır getirirdi, ayranla yerdik ajsjdjd.
Cidden benim babam gibisi dünyada olamaz. Tüm hayatım boyunca babama layık olmaya çalıştım, benimle hep gurur duydu. Umarım o sonsuz güvenini kıracak bir aptallık yapmam asla.
Ortalık orospu çocuğu şerefsizlerden geçilmezken, insan sahip olduğu temiz şeylerin değerini milyon kat daha iyi anlıyor.
Keşke böyleleri çocuk sahibi olamasa, kısırlaştırılsalar.
Benim babam gibi baba da pek azdır. bir insan sadece eşi ve çocukları için yaşar mı? Yaşarmış.
Çocukken Başımız ağrısa hemen hastaneye götürmeye çalışırdı, hâlâ aynı. O gün biraz az konuşayım, moralimin bozuk olduğunu hissetsin uyuyamaz babam. illa odama gelir, sıkıntını anlat der.
içimizde bir ayakkabının, oyuncağın, hatta şehrin kalmasına hiç müsaade etmedi. Aa ne güzelmiş dediğimiz yere aldı götürdü. Her şeyin en iyisini -kesinlikle güzelini değil ajdhhf- ne sağlıklı ve kaliteliyse onu alır. Babamın aldığı montları hiç sevmezdim. içleri yumuşacık olurdu ama görüntüsü hoşuma gitmezdi. O zamanlar kalbini kırmadan giyseymişim keşke. Ya da bana et yedirmek için kendini helâk ettiği zamanlarda o kadar uğraştırmasaydım. Değdi mi hiç?
Kendi canımdan çok değer verdiğim tek insan babam. Babama zarar geleceğine elli defa dirilip tekrar ölmeyi kabul ederim. hastalandığımda annemden çok babam bekler başımda. Şu yaşıma geldim, çok deli yattığım için her gece ama istisnasız her gece üstümü örtmeye gelir ki üşütmeyeyim.
Annem yoksa kahvaltıyı hazırlar, bulaşığı yıkar, söylenmez asla.
Geçen yıl birkaç kilo aldım. Annem fırsat buldukça aldığım üç kiloyu vermem gerektiğini vurgulardı. Ben de kızıp sofradan kalkardım. Babam bana en sevdiğim dürümü alır getirirdi, ayranla yerdik ajsjdjd.
Cidden benim babam gibisi dünyada olamaz. Tüm hayatım boyunca babama layık olmaya çalıştım, benimle hep gurur duydu. Umarım o sonsuz güvenini kıracak bir aptallık yapmam asla.
Ortalık orospu çocuğu şerefsizlerden geçilmezken, insan sahip olduğu temiz şeylerin değerini milyon kat daha iyi anlıyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar