bugün

bir travesti tarafindan jiletlenmek

acıların en büyüğü, kimsenin başına gelmemesi gereken durum. ama anlatmalıyım, yazmalıyım bunu. çok dua ettim, çok yalvardım olmadı. yazmalıyım...
istiklal'de yürüyorum kız arkadaşımla, ilk aşkım, ilk öpüştüğüm kız.
o gün doğum günümü kutlamışız arkadaşlarımla, parti bitmiş eve doğru gidiyoruz.
saat 00'ı geçmiş, taksi arıyoruz yok.
1.90 boylarında, iri mi iri, bir travesti yaklaşıyor yanımıza, ardımız sıra yürüyor.
geriliyoruz önce, kız arkadaşım daha da geriliyor.
"seni istiyorum yakışıklı" diyor bana.
durun anlatamayacağım sanırım.
yazmalıyım...
"çek git diyorum."
gülüyor pis pis. insanlığımdan utanıyorum. kız arkadaşımı elle taciz ediyor sonra. çok sinirleniyorum. ittiriyorum göğsünden. iğrenç silikonları elime değiyor. bir bulantı kaplıyor içimi. çantasında prezervatifler, makyaj malzemeleri ve bir falçata düşüyor yere.
falçatayı yerden kapıyor, "afedersiniz, şimdi ananızı sktim" diyor kalın erkek sesiyle. kız arkadaşım çığlık atıyor yardım istiyor. yüzüm kanlar içinde. travesti kaçıyor. çantasını bırakıp kaçıyor.
kusuyorum. çenemden göğsüme süzülüyor kanlar. kanıyorum... kız arkadaşım ağlıyor. yüzüme peçete bastırıyor. bayılıyorum sonra.
acilde uyanıyorum. kız arkadaşım ve babam başımda.
insanlığımdan utanıyorum. oysa biz ekmek parası kazanıyor demiştik onlar için. sevmiştik onları, acımıştık hatta.
yıllar geçti, iyileşmedi yüzümdeki şu yara izi.
yıllar geçti aklıma geldikçe kanar içim.

bir iki gün sonra gelen edit: neden yazdım bunu? bu tip yazılar yazan bir insan var sözlükte. kendisi muhtemelen fake, başından geçiyor diye anlattıkları onun kurgulama bakımından ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor. okurken içinizde bir şeylerin parçalanmasına sebep oluyor, hani kötü adamları sevmeyiz ya filmlerdeki, işte anlattığı şeyler de benzer etkiler yaratıyor bizde. bu onun başarılığı yazdığını gösterir. fake fake diyorlar, hangimiz değiliz ki? bunu yazdıklarının kurgu olabileceğini göstermek için yazdım. korkmayın ondan.
güncel Önemli Başlıklar