bugün

hava durumu

okul müdürlügünden aldığımız meteorolojik bilgilere göre, sene sonu karneleri mevsim normallerinin altında olup şiddetli fırtınalar görülecek,buna bağlı olarak tüm karneler sıfırlı, birli olacak.
Bu durumda sınıftaki nem oranı artacak, gözler çok bulutlu yer yer sağanakl yağışlı olacaktır. imtihan salonlarındaki yoğun sis tesirini arttırmış olup kopya görüş mesafesi daralmıştır. matematik sinavı alçak basınç içerisinde cadı kadın kontrolunde yer aldığı için, daha şimdiden eylül rüzgarları içinde kalmıştır. bu arada laboratuarlardan gelen şiddetli kimya fırtınası ardından bunaltıcı bir felsefe kasırgasının okulu çepecevre sarması bekleniyor.
Son aldıgımız meteorolojik bilgilere göre Edebiyat ve Tarih çevresinde karla karışık yağmur beklenirken Rehberlik ve Din Kültürü civarınında bol güneşli ve sıcak geçeceği düşünülmektedir. öte yandan Fizik dersinde sıcaklık sıfırın üzerine çıkmayacak ve bu bölgede son yılların en şiddetli soğukları yaşanacaktır.
öss ye giden yollar kapalı olup bu yöne gideceklerin yanlarında torpil, kopya ve kopya çekme halatı bulundurmaları, işaret ve işaretçilere uymaları gerekmektedir.
ilgililere duyurulur..