bugün

pasif bir erkeği düzmenin verdiği haz

Onlarca hatta belki yüzlerce kadınlar birlikte olmuş, makine vücutlu bir erkek olabilirsiniz, bir seferde iki kadını aynı anda beceren bir seks tanrısı da olabilirsiniz ama bu hayattaki en erkeksi kendinizi en üst mertebede hissettiren bu kutsal durumu yaşamamışsanız o süper erkek siz değilsiniz.

Pasif erkeğin yanınızdaki o ürkek duruşundan ve gözlerinin siyah kot pantolonunuzdaki tanrısal erkeklik organınıza attığı kaçamak bakışların verdiği hazzı ufaktan yaşamalı kendine erkek diyen herkes.

O ürkek yavru ceylan bakışlı 19 yaşındaki delikanlının boğazına kadar erkeklik organınızı alması ve çığardığı zevk homurtuları sırasında, aletinizi ağzınızdan çekip oğlanı tokatlamak suratiyle sırt üstü yatağa düşürdüğünüz vakit el damarlarınızın belirdiğini hissedeceksiniz. Çaresiz ve hızlanan nefeslerinde iki bacağını açıp kendini size sunduğundaki o hali erkekliğinizin ne denli kuvvetli olduğunu hissettirecek. Bacaklarını açtığında penisinizi misyoner pozisyonunda iki kalçasının arasına sokarken alnından ve sırtından akan terler muhteşem hissettirecek. Nihayet iki bacağını yana açıp içine girdiğinizde oğlan çığlık çığlığa bağrırken, damarlı penisinizde hem onun yumuşacık kalçalarını biraz da küçücük testislerini hissedeceksiniz.

iyice bağırmaya başladığında o genç oğlanın belinden tutup yüz üstü çevirip doggy style pozisyonun da erkeği olacaksınız ve o kutsal spermlerinizn sıcaklığını partneriniz hissettiğinde gerçek erkek olacaksınız.

Paha biçilemez bir haz.
güncel Önemli Başlıklar