bugün
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- iğrenme eşiği olmayan erkek6
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı9
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- kahve büyüsü4
- sözlük whatsapp grupları12
- türk erkeği abazanlığı3
- fenerbahçe15
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- mükemmeliyete inanıyor musunuz6
- özbek kadınlar11
- friedrich hegel la bi cay icek10
- melissa vargas2
- yarın kpssye girecek yazarlar15
- deccal internetten çıkacak9
- italya kadın milli voleybol takımı2
- asgari ücretle geçinebilmek7
- uludağ itiraf8
- internetle yapay zeka kabala büyüsüyle yaratıldı4
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik5
- ellerim bos gonlum hos29
- sarapci koala53
- dayatılmış güzellik algısı7
- şarapçının mal varlığı8
- epitaph2
- kıyamet için tarih ver4
- kpss 20265
- civcivler osurur mu5
- gocu52
- burçlara inanan erkek4
- birader bey baydır4
- orta doğu'nun orta dünya gibi olması7
- 0 0 7 ağabey3
- slender the arrival de kurt adam olmak2
- schalke 042
- başka türlü bir şey2
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay7
- rus kadınla evlenir misiniz4
- anın görüntüsü24
- sıcak havaların sona ermesi5
- sarı torba12
- dün gece ne oldu17
- sevgili2
- yeni bir din kurmak4
- enayimiknatisii36
- ismet gürbüz7
- ağaç sulamak2
- terörsüz türkiye sürecine karşı çıkanlar3
- ruhi çenet8
--spoiler--
kazanılan kupalara göre bir kıyaslama yapılacaksa; 2 sezon önce çaykur rizespor forması giyen ibrahim ba da zamanında milan'la şampiyonlar ligi kupası kaldırdı.
--spoiler--
hey allah ım. karşılaştırmaya gel. sanırım fenerbahçeli mantığı bu olsa gerek. bahsettiği milan ve oyuncu ibrahim ba! buraya kadar tamam da o kupalar alınırken ibrahim ba' nın katkısı nedir, takımı o mu ateşleyip liderlik yapmıştır? hagi nin, uefa ve super kupa alınırken takıma yaptığı katkıyla ibrahim ba nın ki eşit midir? milan, şl yi kazandığında en çok pay sahibi olan futbolcuyu getir ben o zaman karşılaştırayım hagi yle. madem biz o mantığı güdecektik baştan beri, uefa kupası nı aldığımız kadroda bulunan mehmet yozgatlı da alex ten büyük derdik. hatta marcio bile büyük derdik.
istatistik te ne kadar önemliymiş arkadaş. şimdi size ben istatistik vereyim az bekleyin:
alex de souza nın brezilya milli takımındaki kariyeri: 90 maç 47 gol
kaka leite nin brezilya milli takımındaki kariyer: 59 maçta 22 gol
haydaa, ne çıktı şimdi, alex kaka dan daha iyi oyuncu çıktı. al sana istatistik.
ey fenerbahceli; benim gözümde saygın azalıyor. yapma böyle. delikanlı gibi "ben fenerliyim onun için dünyanın en iyi oyuncularının bizde olduğunu düşünüyorum. hatta süleyman oulare bile thiery henry den daha iyi golcüydü" dersen daha inandırıcı olur. çünkü sunduğun argümanlar hiçbir yere oturmuyor, komik oluyorsun.
kazanılan kupalara göre bir kıyaslama yapılacaksa; 2 sezon önce çaykur rizespor forması giyen ibrahim ba da zamanında milan'la şampiyonlar ligi kupası kaldırdı.
--spoiler--
hey allah ım. karşılaştırmaya gel. sanırım fenerbahçeli mantığı bu olsa gerek. bahsettiği milan ve oyuncu ibrahim ba! buraya kadar tamam da o kupalar alınırken ibrahim ba' nın katkısı nedir, takımı o mu ateşleyip liderlik yapmıştır? hagi nin, uefa ve super kupa alınırken takıma yaptığı katkıyla ibrahim ba nın ki eşit midir? milan, şl yi kazandığında en çok pay sahibi olan futbolcuyu getir ben o zaman karşılaştırayım hagi yle. madem biz o mantığı güdecektik baştan beri, uefa kupası nı aldığımız kadroda bulunan mehmet yozgatlı da alex ten büyük derdik. hatta marcio bile büyük derdik.
istatistik te ne kadar önemliymiş arkadaş. şimdi size ben istatistik vereyim az bekleyin:
alex de souza nın brezilya milli takımındaki kariyeri: 90 maç 47 gol
kaka leite nin brezilya milli takımındaki kariyer: 59 maçta 22 gol
haydaa, ne çıktı şimdi, alex kaka dan daha iyi oyuncu çıktı. al sana istatistik.
ey fenerbahceli; benim gözümde saygın azalıyor. yapma böyle. delikanlı gibi "ben fenerliyim onun için dünyanın en iyi oyuncularının bizde olduğunu düşünüyorum. hatta süleyman oulare bile thiery henry den daha iyi golcüydü" dersen daha inandırıcı olur. çünkü sunduğun argümanlar hiçbir yere oturmuyor, komik oluyorsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar