bugün

kimseyi kırmak istemeyen insan

Gerçek bir hikayedir..

Bu benim insanlara hayır dememin ardından gelen kötü insanım duygusu yaşıyordum acaba demesemiydim kırıldı mı darıldı mı.

Haydarpaşa askeri hastanesine gittim sene 2014 orada bizimle ilgilenen askeri bir doktor vardı derdimi anlattım valla bin soruya yakın bir test verdi al bunu çöz..

Ögleden sonra sonra gel dedi emredersiniz dedim çıktım.Ögleden sonra vardım bizim sonuçlar ne oldu demeye varmadan danışmaya komutanımız sizi bekliyor dedi valla odasına giderken üç kapı açıldı öyle bi ihtişamlı ben kıçı kırık astsubay olunca noluyoruz dedim.

Neyse girdim içeri paşam sen ne yaptın dedi bana ne yapmışım dedim niçin her şeyi bu kadar düşünüyorsun siktir et dedi kimin umrumda ne var bu kadar takıcak dedi kem küm ettim düşünmüyorum dediysemde yalanı bırak dedi..

Valla aslında sana tanı yazmam gerekiyor dedi ama iyi birine benziyorsun kafan bir şeye atarsa kafana bir şeyi takarsan işin içinden çıkamarzan geliceksin yanıma yoksa skrim dedi..

Emredersiniz deyip çıktım tabi ki o gazla düşüncelerimden kurtulmadım ama bir etken oldu sözün kısası bu bir piskolojik hastalık ve ciddi boyutlara varabiliyor benden söylemesi..

Edit: nick uyumu