bugün

los angeles lakers

nba' i izlemeye baslama sebebim olan takim, en kotu zamanlarini da bile izlemekten keyif alirim. taraftar bile denebilir yani. bu yil kayisi koparmislar. lebronun yanina onumuzdeki yaza kadar kimseyi koyamayacaklarini anladiklari an, franchise i populer tutmak adina nba tarihinin en hasta takimini kurdular. simdi isim isim gidecek olursak gorsellerle, videolarla aciklayayim;

(bkz: javale mcgee) pivotumuz.

http://3.bp.blogspot.com/...0/Javale+McGee+Pierre.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=D4rdeN0F-XE

bilmeyenler icin (bkz: shaqtin a fool)

(bkz: michael beasley) uzun forvetimiz.

https://i.kinja-img.com/g.../wwneodmvdtsm8xvsfptl.jpg

kendisi ciddi manada akil hastasi. hastane yatmisligi var. hatta ingilizceniz varsa su yaziyi okuyun.

https://bleacherreport.co...re-always-messing-with-me

3 numara king james. onu ne anlatacam amk.

(bkz: lance stephenson) sutor guardimiz. ayrica bu kirik ekipteki favori kirigim.

https://tribwxin.files.wo...=400&h=225&crop=1

ufluyo. lebronu ne zaman gorse yuzune, kulagina, ensesine falan ufluyo. oyle sokak agzi falan degil, direk agziyla puff diye ufluyo.

aha inanmiyosan dayiya sor;
https://www.youtube.com/watch?v=00sl4eDi4Ek

(bkz: rajon rondo) point guardimiz. bilerek oyun kurucu yazmadim cunku kelime oyunu yapicam. kendisi sezonu 2.6 sayi ortalamasi ile falan bitirebilecek bi point(sayi) guard. kendisiyle ilgili zaten fazlaca sey biliniyo.

caldwell pope da buraya girebilirdi koseden bucaktan ama kendisi zaten lakers oyuncusuydu. simdi koca lakers sov dunyasinin kalbi, beyni her seyi los angeles sehrinin tek sahibi lakers ne amacla hele de lebron ile anlasmisken boyle sacma sapan bi is yapti? cunku paul george u ve kawhi yi beklediler, olmayacagini anladilar. onumuzdeki yil yenilenen salary cap duzenlemesiyle, onlarca opsiyona sahip olabilecek lakers in kadrosu aslinda gelecek vaadeden oldukca heyecan verici bi kadroydu hele de lebronun gelisiyle hos bi kolej havasi yakalanabilirdi ama burasi lakers. mamba emekli oldugundan beri aksiyonun cok uzaginda. (tek olaylari d'angelo russell' in takim arkadasina yaptigi orospu evlatligi yazin google a d'angelo russel oc diye cikar) gsw gerek oyun tarzi, gerek kadrosu, gerek taraftar yapisiyla showdown nba markasina zarar verecek kadar sikici ve olagan bi takim. egolarini geride birakmis asiri caliskan ve yetenekli adamlar. kufur yok, satasma yok, kazanma hirsi yok (ki buna gerek de yok her turlu kazaniyolar) yok babam yok. e ortam boyle olunca rebuild i hic bi zaman becerememis lakers, seneye tekrar ligin en iyi kadrosuna sahip olmak icin yarisacak ama bunca kayip senenin ardindan pazarin kizisacagi bu doneme kadar, lakers' in eski populeritesini kazanmasi gerekiyodu ki henuz sahaya cikmadan meyvelerini toplamaya basladilar.