bugün
- nickten isim tahmini yapmak72
- kalabalıklar içinde yalnız olmak10
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- hikayeyi devam ettir30
- hayattan zevk alamamak15
- gocunun nerede olması12
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- rüyamda kadın olmuştum6
- uyumayın konuşalım5
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi7
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- temiz nevresimler içinde uyumak4
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- yazarların öldükten sonraki planları4
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak3
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- uysaljakoben16
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- makine mühendisliği3
- biber dolması olsa da yesek5
- yeşilçam filmi izlemek6
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler3
- mesajlara geç cevap veren insanlar3
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- sokakta kavga teknikleri3
- gecenin bu saatinde acıkmak3
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- habire12 adamdır37
- yeni parti50
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler3
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri2
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- cioran neden intihar etmedi3
- en güzel tatlı2
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- cem küçük5
- yazarların zeka seviyeleri7
- kadın2
- habire1259
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
1. HAFTA
1.GÜN
Düsunme biciminizdeki minicik bir degisiklik, yaşaminizda cok buyuk degisikliklere sebep olabilir. Seni sevmeye kararliyim
Sevgi, var olan en guclu iyilestiricidir.
________
2.GÜN
ulku, seni seviyorum. Seni gercekten ve gercekten seviyorum. Ben guzelim, ben muhteşemim. Ben sevilmesi kolay biriyim. Bu gezegende hepimiz bir neftet halkasi ya da bir sevgi ve iyileşme halkasi icinde olabiliriz. Ben sevgi halkasi icinde olmayi seciyorum.
_______
3.GÜN
Kendimizi sevmenin en iyi yolu, geçmisten gelen tum negatif mesajlari serbest birakmak ve şimdiki ani yaşamaktir. Geçmisten gelen tum negatif mesajlari serbest birakiyorum. Ben, icinde bulundugum ani yasiyorum.
"Kendime ne soylersem soyleyeyim, bunu sevgiyle soyleyecegim"
Ben zekiyim. Ben zannettigimden cok daha akilliyim. Ben kafasinda bir sürü yaratici fikirler olan bir dahiyim. Ben muhtesem bir insanim. Sevilmeye degerim.
##Sevgi, gelmiş geçmis en guçlu iyilestiricidir. Birakin vucudunuzun her yerini yikasin. Sevgi sizsiniz. Bu zaten boyle.
DELi OLUN AMA SiNSi OLMAYIN
_______
4.GÜN
Gecmisten kurtulmak !
Azat etmeye niyetliyim. Suclukuk duygusunu serbest birakiyorum. Affetmeye hazirim. Eski sınırlamalari ve inançlari azat ediyorum. Hepsinden kurtuluyorum ve huzur icindeyim.
Iyilesmek herkes icin baska bir anlam ifade eder. Bazilarimizin vucutlarinin iyilesmeye ihtiyaci varken, bazilarimizin kalplerinin, bazilarimizin da zihinlerinin iyileşmeye ihtiyaci olur.
_______
5.GÜN
Her turlu koşul icin tamamen yeterli biriuim.
#kendimi iyi hissetmeyi seciyorum.
#kendi yasantim icin degerliyim.
#ayaklarimin uzerinde durabiliyorum.
#ne çok. azim ne de cok fazla ve kendimi hic kimseye kanitlamak zorunda degilim.
Kendimi seviyor ve onayliyorum.
_______
6.GÜN
Bugün yargilamamayi, kişisel eleştiri alişkanliklarimi kirmayi ve kendi moralimi bozmaya ihtiyaç duymadan ilerlemeyi ogreniyorum.
#benim fikirlerim degerlidir. Kendimi eleştirme ihtiyacimi serbest birakiyorum. Diğerlerini eleştirme ihtiyacimi serbest birakiyorum.
#kendimi oldugum gibi seviyor ve kabul ediyorum.
#icimdeki çocugu dans ederken hayal ediyorum.
_______
7.GÜN
Ayna calismasi ile bu hafta kendimi sevmiş olmami kutluyorum. Artik yeni bir farkindalik alanina geçiyor ve burada kendimi cok daha farkli gormeyi arzu ediyorum.
Azat etmeye niyetliyim. Ben sevilmeye degerim. Oldugum gibi zaten mukemmelim.
Tüm tecrubelerim benim icin dogrudur.
## bu gezegendeki en son kapidan bile gecsem, bu aslinda son degildir. Aslinda yeni bir maceranin baslangicidir. Degisikligi tecrube etmenin sorun olmadigina inaniyorum !
1.GÜN
Düsunme biciminizdeki minicik bir degisiklik, yaşaminizda cok buyuk degisikliklere sebep olabilir. Seni sevmeye kararliyim
Sevgi, var olan en guclu iyilestiricidir.
________
2.GÜN
ulku, seni seviyorum. Seni gercekten ve gercekten seviyorum. Ben guzelim, ben muhteşemim. Ben sevilmesi kolay biriyim. Bu gezegende hepimiz bir neftet halkasi ya da bir sevgi ve iyileşme halkasi icinde olabiliriz. Ben sevgi halkasi icinde olmayi seciyorum.
_______
3.GÜN
Kendimizi sevmenin en iyi yolu, geçmisten gelen tum negatif mesajlari serbest birakmak ve şimdiki ani yaşamaktir. Geçmisten gelen tum negatif mesajlari serbest birakiyorum. Ben, icinde bulundugum ani yasiyorum.
"Kendime ne soylersem soyleyeyim, bunu sevgiyle soyleyecegim"
Ben zekiyim. Ben zannettigimden cok daha akilliyim. Ben kafasinda bir sürü yaratici fikirler olan bir dahiyim. Ben muhtesem bir insanim. Sevilmeye degerim.
##Sevgi, gelmiş geçmis en guçlu iyilestiricidir. Birakin vucudunuzun her yerini yikasin. Sevgi sizsiniz. Bu zaten boyle.
DELi OLUN AMA SiNSi OLMAYIN
_______
4.GÜN
Gecmisten kurtulmak !
Azat etmeye niyetliyim. Suclukuk duygusunu serbest birakiyorum. Affetmeye hazirim. Eski sınırlamalari ve inançlari azat ediyorum. Hepsinden kurtuluyorum ve huzur icindeyim.
Iyilesmek herkes icin baska bir anlam ifade eder. Bazilarimizin vucutlarinin iyilesmeye ihtiyaci varken, bazilarimizin kalplerinin, bazilarimizin da zihinlerinin iyileşmeye ihtiyaci olur.
_______
5.GÜN
Her turlu koşul icin tamamen yeterli biriuim.
#kendimi iyi hissetmeyi seciyorum.
#kendi yasantim icin degerliyim.
#ayaklarimin uzerinde durabiliyorum.
#ne çok. azim ne de cok fazla ve kendimi hic kimseye kanitlamak zorunda degilim.
Kendimi seviyor ve onayliyorum.
_______
6.GÜN
Bugün yargilamamayi, kişisel eleştiri alişkanliklarimi kirmayi ve kendi moralimi bozmaya ihtiyaç duymadan ilerlemeyi ogreniyorum.
#benim fikirlerim degerlidir. Kendimi eleştirme ihtiyacimi serbest birakiyorum. Diğerlerini eleştirme ihtiyacimi serbest birakiyorum.
#kendimi oldugum gibi seviyor ve kabul ediyorum.
#icimdeki çocugu dans ederken hayal ediyorum.
_______
7.GÜN
Ayna calismasi ile bu hafta kendimi sevmiş olmami kutluyorum. Artik yeni bir farkindalik alanina geçiyor ve burada kendimi cok daha farkli gormeyi arzu ediyorum.
Azat etmeye niyetliyim. Ben sevilmeye degerim. Oldugum gibi zaten mukemmelim.
Tüm tecrubelerim benim icin dogrudur.
## bu gezegendeki en son kapidan bile gecsem, bu aslinda son degildir. Aslinda yeni bir maceranin baslangicidir. Degisikligi tecrube etmenin sorun olmadigina inaniyorum !
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar