bugün

kuran da gdo lu ürün ve nbş nin yasaklanması

ilk emri "oku" olan kuran'ı okumayan müslümanların bilmediği gerçek.

evet, allah kuran'ı kerim'de, genetiği değiştirilmiş organizmalardan elde edilen ürünleri ve yine bu gdo vesilesi ile hayatımıza sokulan nişasta bazlı şekeri kesin olarak yasaklamış, müslümanlara haram kılmıştır.

günümüzde domuz etinden tutun da, hayvan leşinden elde edilen yemlerin ithalatına izin veren, nişasta bazlı şeker üreten ve ithal eden,
gdo'lu hibrit tohumların kullanılmasını yasalaştıran ve zorunlu kılan sözde müslümanlar malesef kuran okumuyorlar olacak ki, allah'ın kullarına yasak ettiği, sakıncalı gördüğü bu şeyleri insanlara yediriyorlar, yemelerine vesile oluyorlar.

bu saate kadar bundan haberdar olmayan ve bilmeden tüketen müslümanların bir kabahati yok.
ama bu saatten sonra bunu bilipte gdo'lu ürün ve nişasta bazlı şeker tüketen kişi allah'ın yasaklarına karşı gelmiş olacaktır.

bakınız, ben bunu uydurmuyorum. hadisleri de boş veriyorum.
kuran'ı kerim'den ayetler paylaşıyorum.

bakara 211:
(Resûlüm!) isrâiloğulları’na bir sor; onlara (geçmişte) nice açık âyetler mucizeler verdik. Kim, Allah’ın nimetini, o nimet kendisine geldikten sonra değiştirirse, şüphesiz Allah’ın cezası pek şiddetlidir."

gayet açık değil mi?
bir nimeti sonradan değiştirmek allah'ın şiddetli cezasına sebep olur diyor açık seçik.
---------------------------------
enfal 33:
"Bu (ceza)nın sebebi şudur: Bir topluluk, kendilerinde bulunanı değiştirmedikçe Allah onlara verdiği bir nimeti/güzel bir durumu değiştirmez. Allah, şüphesiz hakkıyla işitendir, bilendir."

gayet açık.
allah nimeti değiştirene ceza veriyor.
----------------------------------
nisa 118-119:
(O şeytan) ki; Allah ona lanet etti (rahmetinden kovdu). O da şöyle dedi: “Elbette senin kullarından belirli bir pay ve intikam alacağım. Onları elbette saptıracağım, mutlaka boş umut ve arzulara düşüreceğim. Onlara mutlaka emredeceğim onlar da putlar için ayıracakları kurbanlık hayvanların kulaklarını yaracaklar. Yine Allah’ın yarattığı tabiî şekil ve hallerini değiştirmelerini emredeceğim ve onlar da bunu yapacaklar." iyi bilin ki kim de Allah’ı bırakıp şeytanı ve benzerlerini dost edinir onun hoşlandığı şeyleri yaparsa, gerçekten o apaçık bir ziyana uğramıştır."

burada da gayet açık.
allah'ın yarattığı şeyleri değiştirmeyi şeytan emrediyor.
şeytanın izinden gidenler de şeytan'ın emirlerini yerine getiriyor.

kim bu şeytan'ın izinden gidip allah'ın verdiği nimetleri değiştirenler?
tanıyın onları;
görsel
------------------------------------

sevgili müslümanlar, sevgili insanlar.
gdo'lu ürünlerden ve nişasta bazlı şekerden uzak durun.
hem sağlığınız için, hem de allah yasakladığı için...