bugün

instagram

son zamanlarda tanıştığım herkesin instagram istemesinden mütevellit adamlığı bir kenarı bırakıp ergen sisteme ayak uydurmak adına kullanmaya başladığım sosyal medya aracı.

daha ilk dakikadan gözüme batan özellikleri

1- aşırı basit

eskiden facebook açtığımızda arkadaşlarımızı tek tek arayıp kendimiz bulurduk. bulamadıklarımızı ertesi gün sınıfta "birader beni eklesene, seni bulamadım tatlı kız sen beni arasana bir bakayım çıkacak mıyım, ..." tarzı mücadelelerimiz vardı.

instagramı yükledim, ilk olarak facebook+telefon rehberi kaydı yaptım. tüm tanıdıklar karşımda.
bu ne lan!!!

dahası tek tek istek göndermeyle de uğraşmıyorsun. "s*kerler uğraşmasını tümüne gönder kardeşiiiim!!!" tuşuna basıyorsun uğraşmadan lök diye herkese gönderiyorsun takibi.

2- sahte hesap yuvası

sahte hesaplardan gına geldi a*k. senin gönderini beğeniyor ya da takip ediyor. belki tanıyorumdur diyorsun. sayfaya giriyorsun ki gizli hesap. takibe alıyorsun. bir bakıyorsun ki tanımadığın birisi. paylaşım yok bişey yok. ama senin her bokunu beğeniyor vatandaş.

3- ipini koparan girmiş

escortlardan efsane teklifler geliyor. şaka sandım başta. kandırmaca filan dedim ama hesaba bakıyorsun ki iki ihtimal var.
ya gerçek hesap
ya eski sevgilisinin fotolarıyla sazan avına çıkmış bir vatandaş.

4- trajedi

eski arkadaşlarım nolmuş öyle yav?? hepsi yaşlanmış yahu. facei kullanmadığım için görmüyordum ama insta sağolsun gördüm, üzüldüm.

uyarı: kadın-erkek farketmeksizin en başta hesabınızı gizleyin. gereksizlerle uğraşırsınız sonra.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar