bugün

ufak tefek cinayetler

--spoiler--

dünkü bölümde meriç acemi kiralık aşkta yaptığı hatayı tekrarlamayıp 96'daki olayı daha fazla uzatmadan açığa çıkardıya derin bir oh çektim resmen. oya ile serhan da sonunda muradına erdi. fakat meriç gene meriçliğini yapar bunları bir bölüm iyi gösterip sonraki 5 bölüm oya'nın pişman olup serhandan uzak durmaya çalışmasını izletir bize kesin. merve olanları öğrenip oya'ya kocamın peşini bırakmazsan sana böyle böyle yaparım diye tehdit eder, oya salağı da serhana merve bana böyle diyor demek yerine seni artık sevmiyorum ayrılalım deyip sonra eve gidip ağlar. edip sapığı da teselli eder. pfss

yalnız dizinin uzunluğu gerçekten rahatsız edici. bir bölüm 2.5 saat olunca gereksiz rutin ayrıntılara giriliyor günlük yaşamla ilgili. özellikle arzu ve çocuklarının her sabah kahvaltının anlam ve önemi temalı konuşmaları ödev imzalama mehmete göz devirme sahneleri baymaya başladı. arzuyla ilgili sahneler çok sıkıcı geliyor bana.

dünkü bölümle ilgili rahatsız edici bir detay da gereğinden fazla flashback kullanmış olmaları. izlettikleri sahneleri tekrar tekrar izletmelerindeki amaç neydi ki?

--spoiler--