bugün

22 agustos 2008 scorpions istanbul konseri

manyakoğlumanyak bir konserdi. -neler diyorum ben-

konsere geç çıkmalarının verdiği, -beklentinin tam zamanında karşılanamamasından dolayı oluşan- huzursuzluk tabii ki sahneye çıktıkları saniyede yerini coşkuya bıraktı.

ben şu kısa hayatımda bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum. ama benim yaşadığımın -sene bazında- üç katını yaşamış olan amcalar kimbilir daha kaç kişiyi böyle eğlendirdi. konserden sonra üzerimden hızlı tramvay geçmiş gibiydi, hesaplıyorum, sahnedeki amcalar yaklaşık -yine sene bazında- benim üç katım yaşamışlar, amca hala davulun üstünde hoplayıp zıplarken benim bacaklarıma acayip agrılar girmişti bile. yine hesaplıyorum sahnedekiler -hacmen- benim aldığım alkolun 4-5 katını da almışlardır, ama ben konserden sonra eve gidip sızıverdim, amcalar konser bitiminde 5 tane daha konser verebilecek kadar enerjiktiler. son bir hesapla daha ben belki onlar kadar yaşayacağım ama en iyi ihtimalle bir kere daha böyle bir konser yaşarım, ama bu amcalar o yaşlarına kadar kimbilir kaç kere sarfettiler bu performansı.. neyse tarihe tanıklık etmiş bir insan olarak ileride çocuklarıma "scorpions'da türkiyeye gelmişti işte biz üniversite öğrencisiydik, gitmiştik" gibi konuşacağım günleri heyecanla bekliyorum.

ha bir kere daha gelirler <capslock>insallaaaahhh</capslock> çocuklarıma "iki kere gördüm ben" derim, hoş olmaz mı? olur.