bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı45
- milli maçı izlemeyen erkek10
- vincenzo montella6
- avustralya milli futbol takımı4
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak11
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- bir kızı doyurmak2
- futbol maçı izleyen sözlük kızı4
- sarunas jasikevicius2
- milli takım gruptan çıksın soyunurum3
- zall yüzünden gol yememiz5
- sabah sabah kahvaltıya gelen misafir2
- uludağ sözlük burada zall nerede4
- kenan yıldız2
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll4
- new york knicks2
- kemal kılıçdaroğlu14
- alagavat olmak istiyorum ne yapmalıyım2
- ioçk adam mıdır2
- dalmaçyalı köpeğin beneklerine iğne batırmak2
- hakan safi3
- tutulan takım gol yiyince maçı kapatmak3
- aziz yıldırım15
- ahmet sezer bey ahmet sezer bey derhal sözlüğe2
- en iyi antidepresan18
- isviçre'nin nüfusu 10 milyonla sınırlama referandu3
- avustralya 0 türkiye 73
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- su molası3
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması12
- uğurcan çakır'ın kova olması2
- ümit özdağ2
- arda güler5
- rakı içen kadınlara hiçbir erkeğin aşık olmaması4
- chp'nin hali ne olacak58
- milli futbolcuların sigara içtikleri iddiası2
- gammazlar çetesi18
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği9
- mutlu bir ilişkinin anahtarı8
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni2
- anın görüntüsü22
- sözlük yazarlarının ruh hali9
- şirinler köyüne yeni şirin13
- yalnızca milli maç izleyen erkek2
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık2
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- avustralyalıların iri yarı olması2
- 42 bin entry girmek2
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı18
Bazen kendimi fazlasıyla karmaşık hissediyorum. Tam olarak ne istiyorum, ne planlıyorum bilmiyor gibiyim. Yönüm şaşıyor, kararlarım etkileniyor. Sanki... Kendimi bildim bileli bağımsız, dik başlı, kendi kararlarını alan, alabilen biri olmak istedim ve çevremce oldum da. Ama tüm bunlarla birlikte korkularım da benimle birlikte geldi, hep yavaşlattı beni. Yoklarmış gibi yansıtmam, çevremi kesin ama en kötüsü beni de mi yanılttı? Tek başına, bilmediğim bir şehirde, sıfırdan başlayabilir miyim? Yapabilir miyim? Hep istedim ama hep kaçtım da. Kaçtığım şey zorluklar mıydı yoksa yeteri kadar istemiyor olmak mıydı, bunu da bilmiyorum. Farkındayım, büyüdüm; sığındığım o sebepler yok artık, öğrencilik yok... Çizmeye başlamam gereken bir hayat, yapmam gereken başlangıçlar var. aslında güzel fırsatlar da doğuyor, önüme çıkıyor ama bunlara önce heves, istekle sonra yorgun bir yılma ile yaklaşıyorum. O yüksek enerji bir iki gün, sonrasındaki düşüş süresiz devam ediyor. Emin miyim, doğru karar mı, pişman olur muyum, keşkeler koyar mıyım bi' zaman sonra önüme... Ama başlamam gerek. Peki ama buradan ve bu şekilde mi? E kötü mü? Hayır tabii ama daha iyisi olabilir, belki daha uzun soluklusu? Beklemeli miyim ya da o zaten gelir beni bulur mu? Bilmiyorum.
Kuruntularım, belirsizliklerim ve her ne kadar BEN, bağımsız BEN dese de kalbim, etkilenişlerim kafamı yoruyor, çok yoruyor. Düşünüyorum ama taşınamıyorum sözlük.
(bkz: bir girdaptı ruhum)
(bkz: okullar neden bitti bizi kim mezun etti)
Kuruntularım, belirsizliklerim ve her ne kadar BEN, bağımsız BEN dese de kalbim, etkilenişlerim kafamı yoruyor, çok yoruyor. Düşünüyorum ama taşınamıyorum sözlük.
(bkz: bir girdaptı ruhum)
(bkz: okullar neden bitti bizi kim mezun etti)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar